Δικηγόρος διαζύγιο – Δικηγόρος με εξειδίκευση σε κάθε ζήτημα που αφορά διαζύγια, εμπειρία στον Τομέα των διαζυγίων – Διαζύγιο λόγο ισχυρού κλονισμού. Διαζύγιο με αντιδικία είναι το διαζύγιο που απαιτείται, διότι όλα τα στοιχεία της συμβίωσης είναι τέτοια όπου δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δηλαδή, ξυλοδαρμός, ύβρις, μοιχεία, χρήση ουσιών, ψυχική ασθένεια, Διγαμία - Ισχυρός κλονισμός του γάμου. Ο δικηγόρος διαζυγίων αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της υπόθεσης διαζυγίου όταν οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν κλονιστεί. Όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να τεκμαίρεται με και με αποδείξεις η αιτία λύσης του. Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και σαφώς η ενδοοικογενειακή βία. Σαφώς Οι δικηγόροι αναλαμβάνουν τα θέματα διατροφής συζύγου, επιμέλεια τέκνου, επικοινωνία με τέκνο, γονική μέριμνα, πατρότητα τέκνου, αναγνώριση πατρότητας και προσβολή πατρότητας τέκνου. Επίσης Ο δικηγόρος διαζυγίων και αστικού Δικαίου αναλαμβάνει υποθέσεις αναγνώρισης τέκνου, όνομα και επίθετο - επώνυμο τέκνου καθώς και σύμφωνο συμβίωσης.

 

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία λύσης του γάμου, ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια του τέκνου, για την διατροφή, για την επικοινωνία του τέκνου με τον γονέα. Προσωρινή Διαταγή, ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή.

 

Διαζύγιο συναινετικό - Συμφωνία συζύγων στην λύση του γάμου τους. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ''λύνουμε'' τις διαφορές μας, πολιτισμένα και το σημαντικότερο, να παραμένουμε γονείς.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945 261 828

Μέσω mail πατώντας εδώ ή αποστέλλοντας μας απευθείας στο info@kwdikas.gr