ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ - ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Στο eshop animalworld θα βρείτε τροφές για σκύλους κάθε είδους, για μία πλήρη και πλήρως ισορροπημένη διατροφή για κάθε σκύλο, ανάλογα με την δραστηριότητά του, με την άσκησή του, με το τρέξιμο, σαφώς αναλόγως της ράτσας του σκύλου, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία ξηρών τροφών, ξηράς τροφής για σκύλους. Πλήρες γεύμα και συμπληρώματα διατροφής για σκύλους. Θα βρείτε επίσης αναλυτικές πληροφορίες στο eshop μας, που εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Τρίπολη, ανθρώπινες τροφές που επιτρέπεται να τρώνε τα σκυλιά καθώς και ανθρώπινες τροφές που απαγορεύεται να τρώνε οι σκύλοι.

Σκυλοτροφές κάθε είδους με ποικιλία επιλογών και σε τιμές πλήρως ανταγωνιστικές.

Επώνυμες, γνωστές τροφές για σκύλους, μάρκες τροφών για σκύλους, κονσέρβες για σκυλιά. Κάθε είδους τροφή, κάθε είδους τροφή για κάθε κατοικίδιο, για κάθε σκυλί και ράτσα σκυλού.

Υπάρχουν επίσης υγρές τροφές για σκύλους καθώς και πληθώρα από λιχουδιές για σκύλους. Κάθε τροφή έχει μοναδικότητα, είναι πράγματι μοναδική και αξιοποιείται από τον οργανισμό του σκύλου ανάλογα. Οι τροφές που κάνουν καλό στα δόντια, στο αίμα του σκύλου, στην καρδιά και σε όλο το κυκλοφορικό του σκυλιού σας.

 

Νόστιμες λιχουδιές για σκύλους, εκμεταλλευτείτε όλες τις προσφορές του eshop animal world

 

Μεταφέρσου στο eshop μας

Οι σκύλοι μεσαίου μεγέθους είναι πολλές φορές πιο ανθεκτικοί και πιο ευκίνητοι σε σχέση με τους υπόλοιπους και έχουν ένα ευρύ πεδίο ρόλων και δραστηριοτήτων, από σκύλος οικογένειας έως και σκύλος άθλησης ή εργασίας. Ο σκύλος οικογένειας έχει μία προδιάθεση στην παχυσαρκία και πρέπει να ελέγχεται η ποσότητα τροφής την οποία καταναλώνει. Ο σκύλος άθλησης ή εργασίας μεσαίου μεγέθους (κυνήγι, τρέξιμο, ευκινησία κτλ.) χρειάζεται μεγαλύτερες ποσότητας ενέργειας. Το συνεχές ψάξιμο σε θάμνους, στο νερό κτλ. απαιτεί ιδιαίτερη προστασία του δέρματος και του τριχώματος.

Οι σκύλοι μεσαίου μεγέθους που περνούν πολλές ώρες έξω κινδυνεύουν επίσης από διάφορες μολύνσεις και χρειάζονται δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν.

Η ξηρά τροφή σκύλου Medium Adult 25 της Royal Canin απευθύνεται σε ενήλικους σκύλους, μεσαίου μεγέθους (11 - 25 kg) από τον 12ο μήνα και μετά:

  • Διατήρηση του ιδανικού βάρους: ελεγχόμενη ποσότητα μεταβολίσιμης ενέργειας για διατήρηση του ιδανικού βάρους
  • Βέλτιστη λειτουργία πέψης: εύπεπτες πρωτεΐνες και θρεπτικές ουσίες διευκολύνουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό και ρυθμίζουν την εντερική λειτουργία
  • Ευρεία αποδοχή: εκλεκτές θρεπτικές ουσίες και κροκέτες συγκεκριμένης υφής και σχήματος ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς σκύλους

Η επιλογή τροφής για έναν σκύλο μεσαίου μεγέθους πρέπει να γίνεται με βάση την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ανοσοποιητικού του συστήματος. Η τροφή Medium Adult 25 της Royal Canin βοηθάει ως εξής:

  • Οι ολιγοσακχαρίτες μαννάνης καταπολεμούν τα εντερικά βακτηρίδια και δυναμώνουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του εντέρου
  • Τα λιπαρά οξέα Ω3 έχουν αντιφλεγμονώδη προστατευτική δράση
  • Βιταμίνη C&E για εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και προστασίας της κυτταρικής μεμβράνης

Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης ανά ζώο σε g/ημέρα σύμφωνα με τον παρασκευαστή

Υπολογισμός ποσότητας φαγητού ημερήσιου:

Η Royal Canin Size Medium Adult είναι μια πλήρης τροφή για σκύλους.

 

Βάρος σκύλου Χαμηλά επίπεδα δραστηριότητας Κανονικά επίπεδα δραστηριότητας Υψηλά επίπεδα δραστηριότητας
11 kg 149 172 196
12 kg 159 184 209
14 kg 178 206 235
16 kg 197 228 259
18 kg 215 249 283
20 kg 233 270 307
22 kg 250 290 329
24 kg 267 309 351
25 kg 275 319 362

Οι αναφερόμενες ποσότητες τροφής αποτελούν τιμές αναφοράς και πρέπει να προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες κάθε σκύλου.

Εξειδικευμένος σύμβουλος απαντήσεων για κάθε ζωάκι και κάθε κατηγορία σκυλιού.