Η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών Κώδικας εκτός των νομικών περιοδικών και διαδικτυακών περιοδικών που προσφέρει, σας δίδει και πολλές παροχές, καθώς και προσφορές. Οι Υπηρεσίες μας είναι πολλές, αρκεί μία βόλτα στο site μας, μία περιήγηση μέσα στην Νομική Τράπεζα Πληροφοριών και θα σας πείσει γι' αυτό.

Μία από τις πολύ μεγάλες παροχές είναι και τα Υποδείγματα δικογράφων, τα οποία και προσφέρουμε δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές μας. Αυτό αποτελεί άλλη μία παροχή και μάλιστα σημαντικότατη. 7.500 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ στην διάθεση όλων των συνδρομητών του Kωδικας.gr.

 

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα δημιουργήσουμε ένα πακέτο επιπλέον χιλιάδων υποδειγμάτων το οποίο θα βρίσκεται μέσα στις καρτέλες της τράπεζας νομικών και λοιπών πληροφοριών. Κάθε πακέτο υποδειγμάτων δικογράφων θα περιέχει τα σχετικά άρθρα νομοθεσίας καθώς και την σχετική νομολογία, θα αποτελεί δηλαδή μία μικρή αυτοτελή έκδοση, αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε περισσότερο σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα.

 

Λοιπές καρτέλες και υπηρεσίες στην διάθεση όλων των συνδρομητών μας, σχόλια μέσω της κωδικοποιημένης νομοθεσίας καθώς και νομολογία επίκαιρη και παλαιότερη, όλων των δικαστηρίων. Κάθε δικαστική απόφαση, είτε του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Πρωτοδικείου, εφετείου, Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, παρουσιάζεται με περίληψη, με τα σχετικά άρθρα της νομοθεσίας καθώς και με τα υποδείγματα δικογράφων, τους σχετικούς τίτλους αυτών.

 

Η νομολογία των υποδειγμάτων καθώς και η νομοθεσία των υποδειγμάτων πάντοτε στην διάθεση σας.

 

Μην ξεχνάτε στιγμή την εμπειρία μας στον χώρο από το 1967 με το πρώτο εν Ελλάδι φορολογικό Περιοδικό Διοικητικού Δικαίου ΕΦΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

 

Ελάτε στην οικογένειά μας και αξιολογήστε την δουλειά μας

 

Γίνεται συνδρομητής μας και αποκτήστε τους κωδικούς σας για πρόσβαση στην τράπεζα νομικών πληροφοριών Κώδικας

 

Με Εκτίμηση

 kwdikas.gr