Τραπεζα Λογιστικων Πληροφοριων Κωδικας - Τραπεζα Νομικων Πληροφοριων Κωδικας

Πλήρης Κάλυψη Διοικητικού Δικαίου - Εργατικό Δίκαιο και Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης

Από το 1967 στον χώρο (διαδικτυακή έκδοση πλεόν) με το Περιοδικό ΕΦΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ - Γίνετε συνδρομητές της Τράπεζας Λογιστικών Πληροφοριών Κώδικας  και θα έχετε στην διάθεσή σας:

 

ΓΙΑ ΑΡΧΗ....

Σας κάνουμε δώρο προκειμένου να ξεκινήσουμε συνεργασία

Οποιονδήποτε παλαιότερο τόμο, οποιουδήποτε έτους θέλετε, του περιοδικού Εφοριακή Επιθεώρηση και του περιοδικού Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Εδώλιο,καθώς και το

cd της Εφοριακής Επιθεώρησης με νομολογία, νομοθεσία και πενταπλό ευρετήριο, από το έτος 2006 έως 2009 - Για το αρχείο σας.

 

Εφόσον επιθυμείτε απλώς κάποιον παλαιότερο Τόμο της Εφοριακής Επιθεώρησης ή του Ελεύθερου Επαγγελματία, μπορείτε να μας το ζητήσετε. Ή εφόσον θέλετε μόνον το cd.

Πλήρης κάλυψη σε Νομολογία Διοικητικού Δικαίου, Εμπορικού Δικαίου και λοιπών σχετικών

πληροφοριών που σχετίζονται με την Λογιστική καθώς και με κάθε Οικονομική Επιστήμη.

 

Κωδικοποίηση Όλων των άρθρων κάθε νόμου. - Δείτε στην συνέχεια.

Η κωδικοποίηση κάθε νομοθετήματος πραγματοποιείται από την Ομάδα των καταρτισμένων συνεργατών μας,

Λογιστών,Ορκωτών Λογιστών, δικηγόρων που ασχολούνται με το Διοικητικό Δίκαιο καθώς και εργατολόγους

(Δικηγόρους που εξειδικεύονται στο εργατικό δίκαιο) καθώς και συμβούλους.

 

Στα περιοδικά των Λογιστών-Οικονομολόγων μπορείτε να βρείτε και πρακτικά ζητήματα για το επάγγελμα, το

σημαντικότερο όμως εξ όλων είναι το Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών το οποίο εξυπηρετεί κάθε απορία που μπορεί

να προκύψει κατά την διάρκεια άσκησης του επαγγέλματός σας. Αυτό πραγματοποιείται μέσω μελετών γύρω από

τα εργατικά, τα ασφαλιστικά θέματα και τα φορολογικά. Από το πρώτο Εν Ελλάδι Φορολογικό Περιοδικό Eφοριακή Επιθεώρηση 1967

 

Ο χρόνος γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι και πως δεν περισσεύει. 

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλη την Δικαστική Νομολογία, από κάθε πλευρά, ολοκληρωμένη κάλυψη - Από το 1990 έως και σήμερα. Αφήστε μας να βοηθήσουμε με τον τρόπο που το πράττουμε επί 48 χρόνια.

 

Αποκτήστε πρόσβαση στις τρέχουσες αλλά και παλαιότερες Υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους, νόμους, διατάγματα καθώς 

και στην κωδικοποιημένη Νομοθεσία που θέλετε. Την ήδη υπάρχουσα επικαιροποιημένη Κωδικοποιημένη Νομοθεσία που 

αφορά σε κάθε ζήτημα, αλλά και αυτήν που θέλετε να κωδικοποιήσουμε για εσάς.

 

Κωδικοποιημένη Νομοθεσία καλύπτει και συμπληρώνει (χωρίς να ανατρέχετε και να ψάχνετε) κάθε δικαστική απόφαση.

 

Η κωδικοποιημένη επικαιροποιημένη Νομοθεσία της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών Κώδικας και η κωδικοποίηση κάθε νομοθετήματος καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των αντικειμένων της νομικής, οικονομικής επιστήμης καθώς και συμπληρώνει με τον τρόπο αυτό κάθε απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, καθώς και κάθε λύση σε οποιαδήποτε νομική απορία ή απορία οικονομικής φύσεως.

 

Οι συμβουλές μας πατάνε πάνω στα κωδικοποιημένα άρθρα του κώδικα, ποτέ δεν δίδουμε μία 'ξερή' απάντηση. Σε οποιαδήποτε ερώτησή σας και απορία νομικής φύσεως ή οικονομικής επιχειρηματικής κλπ, σας δίδονται όλες οι απαντήσεις που θέλετε με τρόπο σαφή. Κωδικοποιημένα επικαιροποιημένα άρθρα και νομοθετήματα για όλα τα θέματα. Η κωδικοποιημένη νομοθεσία από τον Όμιλο Ηλεκτρονικών - Διαδικτυακών Περιοδικών προσφέρεται συνοδευτικά ακολουθώντας κάθε δικαστική απόφαση και παρακολουθώντας την διαφοροποίηση αυτής στην διάρκεια του χρόνου. Η τραπεζα νομικων και λοιπων πληροφοριων κωδικας βρίσκεται πάντοτε στην διάθεσή σας.

Τα κωδικοποιημένα επικαιροποιημένα νομοθετήματα καθώς και όλες οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι εγκύκλιοι και οι υπουργικές αποφάσεις παρακολουθούνται από το τμήμα παροχής υπηρεσιών, που απαρτίζεται από δικηγόρους, λογιστές, συμβούλους και συμβολαιογράφους, και ότι αλλάζει στον νόμο που ψάχνετε το κωδικοποιούμε και σας το δίδουμε με τα σχετικά σχόλια. Η επεξεργασία ώστε να επιτευχθεί κωδικοποίηση κάθε νομοθετήματος, πραγματοποιείται υπό την επιτροπή ειδικών. 

 

Η παράθεση των άρθρων του κώδικα γίνεται με τρόπο συγκεκριμένο και στοχευμένο.

Μπορείτε να μας ζητήσετε το νομοθέτημα, τον νόμο, το άρθρο που θέλετε να κωδικοποιήσει η Τραπεζα Νομικων και λοιπών πληροφοριων κωδικας.

 

Γίνετε συνδρομητής μας  και αποκτήστε τους κωδικούς σας για πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικών Λογιστικών πληροφοριών Κώδικας - Λοιπών Πληροφοριών

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6945261828 ή Επικοινωνία μέσω mail πατώντας εδώ