ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - Ταβέρνες προς το Άγιο Όρος έχει πολλές, ξεχωρίζει στο χωριό Μεταγγίτσι Η ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι η ταβέρνα Ο Δημήτρης με 20 χρόνια εμπειρίας στον χωρο της εστίασης. Μια απο τις καλυτερες ταβέρνες στην Χαλκιδική στο Μεταγγιτσι ψαροταβέρνα Ο Δημητρης -Ταβέρνα - Εστιατόριο - ψησταριά - φημισμένο για τα ψαρικά στο Ιστορικό μέρος Μεταγγιτσι του Δήμου Σιθωνίας στον Μαρμαρά Χαλκιδικής και μόλις 35 χιλιόμετρα από την Χαλκιδική - Η ταβέρνα που συνδυάζει το Καλό φαγητό, το ευχάριστο περιβάλλον, την φιλοξενία, τους εκλεκτούς μεζέδες, τα ψάρια για τα οποία φημίζεται, τα ξεχωριστά πιάτα κρεατικών - κρεάτων, ορεκτικών και σαλατικών, είναι η ταβέρνα Ο Δημήτρης. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής - Ψαροταβέρνα Μεταγγίτσι Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ..

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που σαν στόχο έχει να μας κάνει να φάμε καλά, να πιούμε το τσίπουρο παραγωγής του κυρίου Δημήτρη, να περάσουμε καλά και να συνεχίσουμε γεμάτοι και σαφώς χορτασμένοι εννοείται.

Μεταγγίτσι Χαλκιδικής ταβέρνα ο Δημήτρης και καλό φαγητό, πάνε πακέτο!!! 

Μακράν από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες - Εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην Χαλκιδική - Μία Επίσκεψη αρκεί στο Μεταγγίτσι στην Ταβέρνα που προτείνουμε στην Χαλκιδική.

 

Η ταβέρνα που ξεχωρίσαμε στο Μεταγγίτσι Σιθωνίας - Μεταγγίτσι Χαλκιδικής. 

 

Πάρτε μία γευση..

Ψάρι στα κάρβουνα και ψαρομεζέδες κάθε είδους. Ψαρικά και τσίπουρο στο Μεταγγιτσι στην ταβέρνα - τσιπουράδικο που αφήνει την υπογραφή της στην Κατηγορία και των ψαρικών. (Μην ξεχνάτε τα κρέατα και την ψησταριά, όπως και όλα τα υπόλοιπα)

Ψαράκι σε προσεγμένο πιάτο που με μεράκι στολίζει πάντοτε ο μαέστρος του ψησίματος κύριος Δημήτρης. Δίνοντας την ιδιαίτερη αρμονία των γεύσεων. Ολόφρεσκο ψάρι στο Μεταγγίτσι, στην ταβέρνα που η απόλαυση του φαγητού σου μένει αξέχαστη.

Καθημερινό το φαινόμενο στην ταβέρνα μας στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής τα μοναδικά ψάρια του κυρίου Δημήτρη. Οι μεζέδες και η ενναλαγή στο μενού ψαρικών, με καθημερινές εκπλήξεις. Ότι φρέσκο και εκλεκτό σε ψαρομεζέδες - ψάρια σερβίρει ο μάστορας στο ψήσιμο ψαριών και στο μαγείρεμα ψαρικών ο κος Δημήτρης από το Μεταγγίτσι Σιθωνίας - Φημίζεται για τους καλύτερους μεζέδες στην Χαλκιδική - Από τις καλύτερες ταβέρνες στην Χαλκιδική.

Σαλάτες με αγνά παρθένα υλικά και ελαιόλαδο παραγωγής μας. Η ταβέρνα-εστιατόριο Ο Δημήτρης δίνει το κατι διαφορετικό στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής, μολις 100 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη, σε υψόμετρο 150 μέτρων, για αξέχαστα μεσημέρια και βράδια - Στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής η Ταβέρνα ''Ο Δημήτρης'' καλύπτει όλα τα γούστα της παρέας με ποικιλία ψαριών - κρεατικών -ορεκτικών - σαλατικών.

Μουσικές βραδιές και γιορτινή ατμόσφαιρα με καλή διάθεση πάντα. Το μουσικό δίδυμο μας κάνει να περνάμε ακόμα καλύτερα. Η μουσική πάντα συντροφεύει ευχάριστα. Μουσική ταβέρνα στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής η ταβέρνα του Δημήτρη. Επικοινωνήστε με το εστιατόριο - ταβέρνα Ο Δημήτρης προκειμένου να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, για το μενού, καθώς και για τις εορτές. 

 

 

Δεξιά σας αναλυτικά το μενού που επιθυμείτε με το σχετικό φωτογραφικό υλικό από τα φαγητά του κυρίου Δημήτρη στο Μεταγγίτσι - Ανάμεσα στο πόδι Σιθωνία και Αγίου Όρους.

Ο επαρχιακός δρομος 14 χιλιομέτρων διέρχεται απο το Μεταγγιτσι και οδηγεί στο Άγιο όρος. Η ταβερνα Μεταγγιτσι Χαλκιδικής Δημητρης που φημίζεται για το ψάρι και για το καλο φαγητό γενικα αποτελεί μια απο τις καλυτερες Ταβέρνες της Χαλκιδικής, μολις 35 χιλιόμετρα απο τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ταβερνα για καλο ψαρι στο Μεταγγιτσι στην Χαλκιδικη, Ο Δημήτρης. Εξαιρετικοί ψαρομεζεδες και ντόπιο τσίπουρο για παρειστικη ατμόσφαιρα. Ταβέρνα για καλο κρέας στο Μεταγγιτσι στην Χαλκιδική Ο Δημήτρης. Ορεκτικά και σαλάτες και σπιτικό γλυκό ραβανι στο τελος καθε γευματος. Πρόκειται για μια παραδοσιακή Ελληνική Ταβερνα στην Χαλκιδική. Μεταγγιτσι - ταβέρνα - Καλό φαγητό ο Δημήτρης.

 

by kwdikas

   Διαφήμιση επιχειρήσεων