ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ"- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΨΑΡΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ - ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ και μόλις 35 χιλιόμετρα από την Χαλκδική και 4 χιλιόμετρα από την παραλία ακρωτήρι στο Μεταγγίτσι, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ Μεταγγίτσι - Οι ταβέρνες στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής μπορεί να είναι πολλές, εμείς επιλέγουμε και προτείνουμε μόνο μία - Καλή Ταβέρνα στο Μεταγγίτσι Ο Δημήτρης - Ο kwdikas on the road προτεινε. Που να πάω να φάω στην Χαλκιδική - Που έχει καλό φαγητό στην Χαλκιδική.

Μοναδικές γεύσεις και ποικιλίες που σου μένουν αξέχαστες - Η παραδοσιακή οικογενειακη ταβέρνα στο Μεταγγίτσι "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ" δημιουργεί μια εμπειρία, όπου η ατμόσφαιρα του ζεστού και φιλόξενου μαγαζιού, σε συνδιασμό με τις γεύσεις, τα εξαίρετα πεντανόστιμα πιάτα που δημιουργεί, σε κάνουν να θες να ξαναπάς στην κοινότητα Μεταγγιτσιου. Κλείσε τραπέζι Μεταγγιτσι ταβέρνα Ο Δημητρης

Αξίζει, εμείς οι ταξιδιώτες ή εκείνοι που αποφασίσαμε να περάσουμε από την Χαλκιδική και προχωράμε προς το Άγιο Όρος, να πραγματοποιήσουμε μία βόλτα από την ταβερνα Ο Δημήτρης, ώστε να γευτούμε τις εξαιρετικές δημιουργίες. Η γαστρονομία και εκείνοι που γνωρίζουν τα περί γαστρονομίας, θα ξέρουν ότι στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής, έχουν βρει ένα στέκι, έναν προορισμό. Χαρακτηριστικό της ταβέρνας Μεταγγιτσι, τα παραδοσιακά υλικά παραγωγής Μεταγγιτσιου του κυρίου Δημήτρη. Ταβέρνα ο Δημήτρης στο Μεταγγιτσι

Δες το μενού ψαριών.

Δες το μενού κρεάτων.

Προτεινόμενη Ταβέρνα Στο Μεταγγιτσι Ο Δημητρης - Δες τον χάρτη Μεταγγιτσιου.

 

Μην ξεχνάτε πως η Ταβέρνα Μεταγγιτσι Ο Δημήτρης χρησιμοποιεί αγνά παρθένα υλικά της μαμάς Ελλάδας σε κάθε πιάτο που σερβίρει. Ελαιόλαδο Μεταγγιτσιου, ζαρζαβατικά Μεταγγιτσιου, γλυκό χειροποίητο παραδοσιακό Ελληνικό Μεταγγιτσιου.

 

  • Ψησταριά - Ψαρικά - κρέας - ψάρια - ορεκτικά - ντόπια προϊόντα - Μέσα στις καλές ταβέρνες της Χαλκιδικής είναι η Ταβέρνα "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ" - Μεταγγίτσι Σιθωνίας πριν φτάσετε στο Άγιο Όρος.
  • Που θα φάω στο Μεταγγιτσι στην Χαλκιδική. Στον Δημήτρη Ταβέρνα εστιατόριο.
  • Όμορφη ατμόσφαιρα, φαγητό σε τρομερά καλές τιμές συνδιασμός με ποιότητα στο φαγητό.
  • Η καλύτερη Ταβέρνα με πολύ καλές τιμές, χαμηλές, ενώ τρως φαγητό το οποίο είναι εξαίρετο. Το σερβις γρήγορο, πολύς κόσμος στην αυλή της ταβέρνας αλλά και μέσα, πολύ πρασινάδα και λουλούδια. Υπέροχος χώρος ταβέρνας, όχι μόνο για οικογένειες, δεν είναι μόνο οικογενειακή ταβέρνα. Θα έλεγα είναι Ταβέρνα και για την παρέα. Ωραίοι μεζέδες από κρέας και ψάρι. Συνοδευτικά νόστιμα και προσεγμένα πιάτα. Φαίνεται δηλαδή πως το κάνουν με αγάπη. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση και είναι δουλευταραδες. Τα ψάρια του Δημήτρη ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ και δεν είναι στάνταρ στο μενού. Δηλαδή δεν σερβίρει κάθε μέρα το ίδιο ψάρι, αλλά ότι ψαρεύει από την θάλασσα της Χαλκιδικής και επομένως φρέσκο, το πεταει στην φωτιά. Τρομερός ψηστης ο κυρ Δημητρης στο ψάρι, δεν υπάρχει. Η καλύτερη Ταβέρνα στο Μεταγγιτσι, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στο τέλος γλυκό που φτιάχνει η γυναίκα του κυρίου Δημήτρη. Ωραίο τσίπουρο παραγωγής του, τσιπουρομεζεδες, ουζομεζεδες, καλά κρέατα, πλούσιο μενού, αλλά όχι υπερβολικό, μαγειρεύει και φτιάχνει ότι μια ταβέρνα Στάνταρ μια από τις καλύτερες ταβερνες, όχι μόνο στο Μεταγγιτσι  αλλά  και στην Χαλκιδική. Παραδοσιακή καλή Ταβέρνα από τις τριγύρω περιοχές η καλύτερη. Εάν ήταν στην πόλη ή συγκεκριμένη Ταβέρνα θα είχε κάνει χαμό.

Ταβερνα Μεταγγίτσι - Εμείς λοιπόν που περάσαμε από την ταβέρνα Μεταγγιτσι "Ο Δημήτρης", αντιμετωπίσαμε μία θερμότατη υποδοχή από την οικογενειακή επιχείρηση και τον κύριο Δημήτρη. Μοναδικοί μεζέδες με αρωμα Χαλκδικης Μεταγγιτσιου και κυρίως πιάτα, σαλάτες με όλα τα Καλά της μαμάς Ελλάδας, στην Χαλκιδική στον κόμβο Μεταγγίτσι. Ζεστή ατμόσφαιρα, χαρούμενα πρόσωπα, άνθρωποι με ευγένεια και μεράκι γι αυτό που έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν με γεύσεις Ελλάδας, γεύσεις Χαλκιδικής.

Μουσικές βραδιές, ελληνικές βραδιές μας περιμένουν πάντοτε στο Μεταγγίτσι και στην ταβέρνα του κυρίου Δημήτρη καθώς και μελωδίες από τις παρέες, που με μια κιθάρα η ένα μπουζούκι, δεν αργεί να ξεκινήσει το γλέντι. 

 

Στο Μεταγγίτσι στην ταβέρνα που ξεχωρίζει θα συναντήσετε και το μουσικό δίδυμο για Αξέχαστες Ελληνικές βραδιές Γεωργία και Γεωργία, που μας συνοδεύουν με μουσικές μελωδίες, στους δρόμους της γαστρονομίας.

Οι μυρωδιές που σε μαγεύουν, σε μεθούν, από τα φαγητά που ετοιμάζονται, σε κάνουν να ανυπομονείς να δοκιμάσεις, να γευτείς και να νιώσεις στον ουρανίσκο σου τα μοναδικά δημιουργήματα που ετοιμάζονται στην κουζίνα από τον μάστορα στο ψήσιμο. Η ταβέρνα στο Μεταγγίτσι, όλες οι δημιουργίες και το τελικό αποτέλεσμα, ανάγει το φαγητό σε μοναδική εμπειρία. (ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - ΠΑΡΘΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ) - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΡΑΓΓΙΤΣΙΟΥ "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ" ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.

Στο τέλος ΚΑΘΕ ΠΑΡΡΑΓΕΛΙΑΣ  χειροποίητα γλυκά με σπεσιαλιτέ το ραβανί της κυρα Χρυσούλας.

 

Στην κεντρική Χαλκιδική μόλις 35 χιλιόμετρα από τον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, την πρωτεύουσα, στο Μεταγγιτσι η ταβέρνα με το καλό φαγητό που ξεχωρίζει: Ο Δημήτρης. Φρέσκο ψάρι Μεταγγιτσι, φρέσκο κρέας και ορεκτικά, σαλάτες και παράδοση. Στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής για καλό φαγητό στην ταβέρνα Ο Δημήτρης... Μεσογειακή κουζίνα Μεταγγιτσιου, παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα.

 

Πάρτε μία γεύση από την Ταβέρνα στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ταβέρνα της παρέας Μεταγγίτσι

Ταβέρνα Χαλκιδική καλό ψάρι - Ταβέρνα πολύγυρος Χαλκιδικής καλό ψάρι καλά θαλασσινά και ουζομεζέδες - τσιπουρομεζέδες

 

 

Ψαράκι Μεταγγιτσίου στα πανέμορφα Πλούσια νερά στις χαλκιδικής και ποικιλία κρεάτων - ποικιλία ψαριών - πιάτα αξέχαστα στην Χαλκιδική ξεχωρίζει η προτεινόμενη ταβέρνα ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' - αξέχαστες δημιουργίες και πανέμορφη ατμόσφαιρα - Θα φας καλά στο Μεταγγίτσι Χαλκιδική ταβέρνα Ο Δημήτρης.

Χορός, κέφι, καλό φαγητό και ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα - καλοκαιρινή ατμόσφαιρα το καλοκαίρι. Ψησταριά ταβέρνα Μεταγγίτσι Ο Δημήτρης στην Χαλκιδική, Πολύ κοντά στον Πολύγυρο Χαλκιδικής - Ψάρι και παραδοσιακό μεσογειακό Ελληνικό φαγητό στην Χαλκιδική. - Αξέχαστες οι δημιουργίες και η καθημερινή έκπληξη του μενού Μεταγγιτσίου που προσφέρει η ταβέρνα Ο Δημήτρης - Αναπαυτικές καρέκλες, βολικές και τραπέζια σε ατμόσφαιρα γεμάτη πράσινο, από τα λουλούδια και τον στολισμό της ταβέρνας Μεταγγίτσι Χαλκιδική.

Μην ξεχνάτε τις όλες τις θερινές - καλοκαιρινές εκδηλώσεις που συνοδεύονται από το καλό φαγητό στην Ταβέρνα του κυρίου Δημήτρη - Κλείσε τραπέζι στην ταβέρνα Εστιατόριο Ο Δημήτρης και συνδύασε μαγικές βραδιές καλοκαιρινές, χειμωνιάτικες καθώς και μεσημέρια με το μπάνιο, το καλό φαγητό και την καλή Ελληνική κουζίνα Μεταγγιτσίου.

Χαλκιδική - αξέχαστο μέρος, αξέχαστο φαγητό στο Μεταγγίτσι...

  


ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΛΟ ΨΑΡΙ ΚΑΛΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ

Καλές τιμές καλό φαγητό Χαλκιδικής

Χαλκιδική Μεταγγίτσι Ταβέρνα Ο Δημήτρης - Φρέσκα ψάρια, φρέσκο ψάρι, καλό κρέας και εξαιρετικά ορεκτικά - Κλείσε τραπέζι και ενημερώσου για το μενού στο Μεταγγίτσι


Μεταγγιτσι Ταβέρνα Χαλκιδικής, καλό κρεας, φρέσκο κρεας στην ταβέρνα Ο Δημήτρης. Ποικιλίες κρεάτων και καλό ψήσιμο. Στο Μεταγκιτσι τα κρέατα που ψήνονται στην ταβέρνα-εστιατόριο Ο Δημήτρης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας.

Ταβέρνα-εστιατόριο Μεταγγιτσι για ορεκτικά και ποικιλίες ορεκτικών. Κριτήριο μας το Καλό φαγητό, οι καλές σαλάτες, με όλα τα φρέσκα υλικά και με ελαιόλαδο παραγωγής μας. Φαγητό για όλα τα γούστα στο Μεταγγίτσι - ταβέρνα Ο Δημήτρης. Το μενού σε υπερκαλύπτει και στα ψάρια και στα κρέατα καθώς στα ορεκτικά και στις σαλάτες. Μια καλή εξόρμηση στο όμορφο και Ιστορικό Μεταγγίτσι για την παρέα που αναζητά καλό φαγητό. Το φαγητό αξέχαστο και το ψάρι, όπως το σερβίρει καθώς και με τις αλλαγές στο μενού, κάθε μέρα έκπληξη ο κος Δημήτρης στα ψαρικα δεν υπάρχει.

Ψάρι στο Μεταγγιτσι στην ταβέρνα Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φημισμένο καλό ψάρι Μεταγγιτσι Χαλκιδικής στην ψαροταβέρνα Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Ψαροταβέρνα Μεταγγιτσι Ο Δημήτρης - Τσιπουραδικο στην ταβέρνα Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο Μεταγγιτσι. Δείτε τον χάρτη Μεταγγιτσι για να μεταβειτε στην ταβέρνα του Δημήτρη. Δειτε τους ψαρομεζεδες για ούζο και τσίπουρο σου Μεταγγιτσι. Δείτε το μενού ψαρικων, το μενού κρεάτων, δείτε τα ορεκτικά και τις σαλάτες της ταβέρνας του Δημήτρη στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής.

 

Η ταβέρνα Μεταγγίτσι που ξεχωρίζει είναι Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ στην Χαλκδική - Φρέσκα, ολόφρεσκα ψάρια στην Χαλκιδική από το Αιγαίο πέλαγος και Μεσογειακή κουζίνα Μακεδονίτικη με υλικά της εξαίσιας Ελλάδας και ατμόσφαιρα που είναι Ελλάδα. Στην Χαλκιδική ξεχωρίζουμε από τις περισσότερες ψαροταβέρνες την ψαροταβέρνα ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' - Πραγματικά μοναδικά ολόφρεσκα ψάρια, με την ψαριά να δίδει ξεκάθαρη γεύση που υπάρχει μόνον στην Ελλάδα. Σε υψόμετρο 150 μέτρα περίπου και πριν το Άγιο Όρος η ταβέρνα ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' Είναι αυτή που θα πας για να φας στην Χαλκιδική - Φρέσκο ψάρι, καλοψημένο στην Χαλκιδική - Ξεχωριστό μοναδικά ψημένο και σε πολύ καλές τιμές ανά άτομο. Η πολυτέλεια συνδυάζει την καλή τιμή με την ποιότητα και τα καλοψημένα φρέσκα ψάρια μπορεί να τα απολαύσει κάθε ένας περαστικός ή ταξιδιώτης στην Χαλκιδική στο Μεταγγίτσι. 

Κρέας και ποικιλίες κρεάτων ορεκτικών και σαλάτες μοναδικές με αγνά παρθένα υλικά από την Ελλάδα.

Ελληνικό Εστιατόριο στην Χαλκιδική ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' για μοναδικές μουσικές βραδιές και πλούσια εδέσματα - Ποικιλίες ψαριών και ψαρικών, ουζομεζέδες για ούζο και τσίπουρο στην Χαλκιδική - Μοναδικά αρώματα από την φύση - Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα Χαλκιδικής ''Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' και όλα σου μένουν αξέχαστα.

 

ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - Ταβέρνες προς το Άγιο Όρος έχει πολλές, ξεχωρίζει στο χωριό Μεταγγίτσι Η ταβέρνα - Εστιατόριο στο Μεταγγιτσι Χαλκιδικής που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι η ταβέρνα Ο Δημήτρης με 20 χρόνια εμπειρίας στον χωρο της εστίασης. Μια απο τις καλυτερες ταβέρνες στην Χαλκιδική στο Μεταγγιτσι ψαροταβέρνα Ο Δημητρης -Ταβέρνα - Εστιατόριο - ψησταριά - φημισμένο για τα ψαρικά στο Ιστορικό μέρος Μεταγγιτσι του Δήμου Σιθωνίας στον Μαρμαρά Χαλκιδικής και μόλις 35 χιλιόμετρα από την Χαλκιδική - Η ταβέρνα που συνδυάζει το Καλό φαγητό, το ευχάριστο περιβάλλον, την φιλοξενία, τους εκλεκτούς μεζέδες, τα ψάρια για τα οποία φημίζεται, τα ξεχωριστά πιάτα κρεατικών - κρεάτων, ορεκτικών και σαλατικών, είναι η ταβέρνα Ο Δημήτρης. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής - Ψαροταβέρνα Μεταγγίτσι Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ..

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που σαν στόχο έχει να μας κάνει να φάμε καλά, να πιούμε το τσίπουρο παραγωγής του κυρίου Δημήτρη, να περάσουμε καλά και να συνεχίσουμε γεμάτοι και σαφώς χορτασμένοι εννοείται.

Μεταγγίτσι Χαλκιδικής ταβέρνα ο Δημήτρης και καλό φαγητό, πάνε πακέτο!!! 

Μακράν από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες - Εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην Χαλκιδική - Μία Επίσκεψη αρκεί στο Μεταγγίτσι στην Ταβέρνα που προτείνουμε στην Χαλκιδική.

 

Η ταβέρνα που ξεχωρίσαμε στο Μεταγγίτσι Σιθωνίας - Μεταγγίτσι Χαλκιδικής. 

Καλή Ταβέρνα Μεταγγίτσι για κρεατικά "Ο Δημήτρης" 

  

Ταβέρνα - Εστιατόριο - ψάρια - κρέατα - Ορεκτικά - Σαλάτες - Επιδόρπιο - Μεταγγίτσι Στον Δήμο Σιθωνίας του Νομού Χαλκιδικής. Το Μεταγγίτσι αποτελεί ένα πανέμορφο γραφικό και ιστορικό χωριό το οποίο άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην διάρκεια της ιστορίας. Από την επανάσταση του 1821 και πριν - Από την επανάσταση του 1821 και μετά. Το Μεταγγίτσι λόγω της γεωγραφικής θέσης που βρίσκεται, αποτελεί ένα πολύ όμορφο σημείο το οποίο φημίζεται για πολλά. Ο κάθε άνθρωπος αγαπάει τον τόπο του, έτσι και οι άνθρωποι στο Μεταγγιτσι, τον δικό τους. Στον Δήμο Σιθωνίας του νομού Χαλκιδικής λοιπόν υπάρχει ένα χωριό του οποίο το πείσμα καλά κρατεί. Καλλιέργειες, λάδι, τσίπουρο και ότι άλλο, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστή ταβέρνα στο Μεταγγίτσι Ο Δημήτρης, φημίζεται για το καλό φαγητό ως ταβέρνα Μεταγγιτσι, εστιατόριο στο Μεταγγιτσι.

 

 

ΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ- ΠΟΛΎΓΥΡΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΜΕΝΟΥ ΨΑΡΙΚΩΝ - ΜΕΖΕΔΕΣ ΨΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ΑΙΓΑΊΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ. ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ -ΕΛΑΙΟΛΑΔΙ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΣΊΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΎΖΟ...


Φωτογραφίες από τα πιάτα κρεάτων -  κρεατικών - Από τα πιάτα ψαρικών - ψαριών.

ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εξαίσια εδέσματα και σαλάτες ορεκτικά και ποικιλίες ψαριών και κρεάτων - Η ταβέρνα του κυρίου Δημήτρη στην Χαλκιδική Μεταγγίτσι.