Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ - kwdikas.gr και Οι Έμπειροι Δικηγόροι του -  ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ και ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ - Νομικός Σύμβουλος Για τον Νομικό Σύμβουλο και τον απλό πολίτη.

Θέλω να συνταχθεί το δικογραφο μου από αλλους συναδέλφους δικηγόρους εξειδικευμένο τεχνικό στο νομικό αντικείμενο που αντιμετωπίζω, διότι δεν έχω χρόνο....ή για άλλον λόγο; Τότε είστε στην σωστή σελίδα της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών και λοιπών υπηρεσιών Κώδικας - www .kwdikas.gr - Πόσο στοιχίζει ένα εξώδικο - πόσο στοιχίζει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό - πόσο κοστίζει το εξώδικο, το ιδιωτικό συμφωνητικό ή η σύνταξη δικογράφου.

Αναζητώ κάποιον για να μου συντάξει δικόγραφο - Ψάχνω κάποιον Ειδικό για σύνταξη δικογράφου. Θέλω να στείλω εξώδικο, θέλω δικηγόρο να μου συντάξει το εξώδικο ή την σύμβαση ή οτιδήποτε άλλο -

Γι' αυτό Βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε σύνταξη οποιουδήποτε δικογράφου ή υποδείγματος δικογράφου επιθυμείτε - Είτε είστε Δικηγόρος είτε ιδιώτης, φυσικό ή νομικό πρόσωπο. 

ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Εξώδικο προς τράπεζα, εξώδικο πόσο κοστίζει, εξώδικο προσβολή προσωπικότητας, εξώδικο για διαζύγιο, εξώδικο για οφειλόμενα μισθώματα και οικειοθελούς αποχώρησης, εξώδικο λύσης μίσθωσης, για κοινόχρηστα και καταγγελία μίσθωσης, καταγγελία σύμβασης εργασίας εξώδικη, εξώδικη διαμαρτυρία ιδιοκτήτη, εξώδικη όχληση για θόρυβο και διατάραξη νομής - Αυτά είναι μόνον ενδεικτικά - Όπως εξώδικο για ηθική βλάβη, αποστολή εξωδίκου από τράπεζα σας απέστειλε εξώδικο η τράπεζα, εξώδικα για διατροφές και διαζύγια καθώς και χρέη ή οφειλές - Διαταγές απόδοσης μισθίου - Αμοιβή δικηγόρου για εξώδικο - Η τιμή του εξωδίκου καθώς και οποιουδήποτε δικογράφου εξαρτάται από την εργασία του.

- Το ζήτημα της επίδοσης του δικογράφου επιβαρύνει επιπλέον τον ενδιαφερόμενο.

 

Φυσικά και δεν συντάσσουμε μόνον εξώδικα ή ιδιωτικά συμφωνητικά, αλλά αναλαμβάνουμε κάθε ζήτημα νομικής φύσεως και επίλυσης προβλημάτων που εμπίπτουν στην νομική-νομικες συμβουλές και νομικές λύσεις για κάθε αντικείμενο, όπου και εάν εμπίπτει η υπόθεσή σας.

  • Η τραπεζα νομικων πληροφοριων και λοιπων υπηρεσιων Κωδικας ανέπτυξε μία καινούργια υπηρεσία - επιπλέον παροχή που σαν σκοπό έχει την πλήρη σύνταξη υποδείγματος - δικογράφου - Ζητήστε μας το υπόδειγμα δικογράφου που θέλετε να συντάξουμε ή το δικόγραφο.
  • Κερδίστε χρόνο και αφήστε μας να είμαστε στο πλευρό σας με κάθε τρόπο, όπως το πράττουμε από το 1967. Το κόστος αυτής της καινούργιας παροχής είναι λογικό. Οι αμοιβές των δικηγόρων για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, τί στοιχίζει και πόσο η παράσταση, οι προτάσεις, η επίδοση. Όλα στην διάθεσή σας. Ως προς την αμοιβή των δικηγόρων της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών Κώδικας, φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές χαμηλά. Κάθε έργο έχει την ιδιαιτερότητά του.
  • Η βοήθεια μας στην συνταξη του δικογράφου διδεται απο τους εμπειρους συνεργατες μας.
  • Ο τρόπος σύνταξης δικογράφου και το πώς συντάσσουμε ένα υπόδειγμα - δικόγραφο εξαρτάται από την περίπτωση. Ο Νομικός Σύμβουλος για τον Νομικό Σύμβουλο. Η Τράπεζα Νομικών και λοιπών πληροφοριών Κώδικας Δίπλα σας
  • Σύνταξη Υποδείγματος Έφεσης - Κάθε υπόδειγμα έφεσης, θέλει τον τρόπο του ανάλογα με το ζήτημα που αφορά στην έφεση και στο υπόδειγμα δικογράφου έφεσης, ο κώδικας και οι έμπειροι δικηγόροι του αναλαμβάνουν πλήρως και την σύνταξη υποδείγματος δικογράφου Έφεσης.

 

Το Δικόγραφο-Υπόδειγμα θα είναι πλήρες. Ιστορικό, προτάσεις, άρθρα και όλα όσα χρειάζονται ώστε να πάτε να το καταθέσετε. Εσείς θα προβείτε απλώς στις ενέργειες για τα σχετικά και σε τίποτα περαιτέρω - Μπορούμε να αναλάβουμε και κατάθεση του δικογράφου που επιθυμείτε.

 

Δοκιμάστε Τις Υπηρεσίες του www.kwdikas.gr - Στο πλευρό σας από το 1967 - Με το περιοδικό Εφοριακή Επιθεώρηση

 

Πείτε μας το θέμα σας, δώστε μας το απαραίτητο υλικό και θα προβούμε στην σύνταξη του δικογράφου της επιλογής σας.

 

Κάθε προσωπικό δεδομένο, διατηρείται προσωπικό με πλήρη εχεμύθεια. 

 

Άλλη μία καινοτομία από την ομάδα της Τράπεζας Νομικών και Λοιπών Πληροφοριών Κώδικας - Όμιλος Ηλεκτρονικών Διαδικτυακών Περιοδικών Κώδικας

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6945 261 828 για περαιτέρω πληροφορίες - Κον Γατσώρη ή κον Δημόπουλο ή μέσω mail 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ

 

Μπορείτε να ζητήσετε το υπόδειγμα δικογράφου και την σύνταξη αυτού. Φροντίζουμε για κάθε διαδικασία - Ποινικά δικαστήρια και παράσταση στα Ποινικά, Πταισματοδικείο, Μονομελές πλημμελειοδικείο και τριμελές. Εφετείο για πλημμελήματα, κακουργήματα, αιτήσεις αναστολής. Απολογία κατηγορουμένου, ανακριτικός υπάλληλος, πλημμέλημα, κακούργημα. Πολιτικές Διαφορές, εργατικά θέματα και σύνταξη υποδειγμάτων διοικητικού δικαίου, παράσταση, προτάσεις και η αγωγή, συντάξεις έκθεσης, σύνταξη αίτησης. Απόδοση μισθίου, ασφαλιστικά μέτρα, αυτοκινητικές διαφορές, νομή και ασφαλιστικά νομής, μικροδιαφορές, λογοδοσία και συγγενικά συμβούλια, διαδικασία μισθωτικών τίτλων και ανακοπές. Κάθε είδους ανακοπή. Αμοιβή δικηγόρου για διατροφές, εκουσία δικαιοδοσία, συμβόλαια, ασφαλιστικές εταιρίες, πλήρης σύνταξη υποδείγματος δικογράφου με λογική αμοιβή δικηγόρου, σε λογικό κοστολόγιο. Μάθετε κοστολόγιο για οποιοδήποτε ζήτημα νομικής φύσεως σας απασχολεί.

 

Θέλω να στείλω εξώδικο, Πόσο στοιχίζει το εξώδικο, Θέλω να κάνω αγωγή, πόσο στοιχίζει η αγωγή, θέλω να στείλω εξώδικο - Αποστολή εξωδίκου - αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας κλπ κλπ

 

Τα ανωτέρω είναι απλώς ενδεικτικά - Ζητήστε μας αυτό που επιθυμείτε