ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ www.kwdikas.gr– Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης – Δημιουργός, έχει την υποχρέωση να σας πληροφορεί με κάθε τρόπο για την επίκαιρη αλλά και την παλαιότερη Νομολογία όλων των δικαστηρίων, καθώς και για κάθε νομοθετικό υλικό, όμως δεν φέρει καμία ευθύνη λόγω του ότι δεν είναι δυνατόν να σας εγγυηθεί για οποιαδήποτε ανακρίβεια ή ανακρίβειες καθώς και ελλείψεις που υπάρχουν στην ισχύουσα νομοθεσία και σε κείμενα αυτής. Όλο το Νομολογιακό περιεχόμενο καθώς και Νομοθετικό το επεξεργάζονται οι Δικηγόροι και σύμβουλοι του kwdikas.gr και ενδέχεται να κρίνουν με διαφορετικό τρόπο, καθότι υποκειμενικές οι εκτιμήσεις αυτές στην επεξεργασία κάθε πληροφορίας.

 

·        Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση του προσωπικού κωδικού σας σε άλλο άτομο.

 

·        Οι Ενημερώσεις σας θα πραγματοποιούνται και μέσω e-mail.

 

·        Οι συνδρομές προπληρώνονται, ενώ η κατάθεση του ετήσιου ποσού της συνδρομής θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής του αιτήματός σας.  

               

      Η ετήσια συνδρομή αφορά μόνον στο Νομολογιακό υλικό που διαθέτουμε καθώς και στο νομοθετικό περιεχόμενο και τα σχόλια, όπως και στις λοιπές υπηρεσίες, πλην όμως των Υποδειγμάτων Δικογράφων, της σύνταξης υποδείγματος δικογράφου, καθώς και όποια άλλη υπηρεσία χρεώνεται ή όχι ξεχωριστά - Ρωτήστε μας αναλυτικά.

 

·        Η ιστοσελίδα μας αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την πολυεθνική www.jimdo.com , πάνω στην οποία πατάει η βάση δεδομένων μας

 

·        Κάθε εγγραφή στις ηλεκτρονικές Νομικές, Οικονομικές και επιστημονικές υπηρεσίες μας προϋποθέτει και την αποδοχή των όρων τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή.

 

·        Σε περίπτωση που μετανιώσατε για την εγγραφή σας για κάποιον σοβαρό λόγο, θα πρέπει να μας γνωστοποιηθεί ο λόγος και τα χρήματά σας θα επιστρέφονται εντός 2 (δύο) Μηνών.

 

·        Η συνδρομή που καταβάλλετε δεν αφορά στα υποδείγματα δικογράφων, αφορά μόνον στο νομολογιακό και λοιπό περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

 

·        Τα δικόγραφά της συλλογής μας παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές του www.kwdikas.gr. και ουδέποτε θα επιτραπεί, πέραν ειδικής συμφωνίας που αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό υποδειγμάτων δικογράφων, να χρεωθεί κάποιος έναντι αντιτίμου για να λάβει ένα ή και περισσότερα - υποδείγματα δικογράφων. Όσοι εγγράφονται συνδρομητές μας, έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα λινκ και τις βοηθητικές καρτέλες εντός της τράπεζας νομικών πληροφοριών κώδικας. Όποιος θέλει να αγοράσει υποδείγματα δικογράφων, μπορεί να μεταβεί στην σχετική καρτέλα που δημιουργήθηκε και αφορά σε αυτοτελείς εκδόσεις υποδειγμάτων δικογράφων, δηλαδή, μικρά έργα που απαρτίζονται από τα υποδείγματα, από νομολογία, σχετική με το υπόδειγμα και νομοθεσία σχετική επίσης με το υπόδειγμα - δικόγραφο.

      

      Κάθε Νομικό Προβληματισμό που μας θέτετε και χρήζει επίλυσης κοστολογείται ανάλογα με την εργασία που χρειάζεται και την μελέτη του θέματος. Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με το κόστος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχουν διάφορες προσφορές κάθε φορά, κάθε στιγμή και κάθε ημέρα.

       Κάθε έξοδο που αφορά σε νομικές και λογιστικές υποθέσεις, κοστολογειται στο σύνολο, μετά το πέρας των εργασιών.

      Δέσμευση σας αποτελεί και το να απαλειφθεί σε οποιοδήποτε υπόδειγμα δικογράφου λάβετε, σε περίπτωση δικού μας λάθους, οποιοδήποτε στοιχείο παραπέμπει σε προσωπικά δεδομένα.

 

Η πνευματική ιδιοκτησία ανήκει  στον www.kwdikas.gr - Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης και προστατεύεται από τους διεθνείς κανονισμούς καθώς και τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, διασκευή με οποιοδήποτε τρόπο και μέσον, μηχανικό, ηχογραφικό, φωτοτυπικό, ηλεκτρονική, ηλεκτρομαγνητικό.

 

Οφείλετε να έχετε γνώση των ανωτέρω και από την στιγμή που εγγράφεστε στις υπηρεσίες μας σημαίνει πως αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις με τρόπο απόλυτο.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ: 6945261828 κον Γατσώρη Κων/νο ή Δημόπουλο Διονύση

Ή επικοινωνήστε ΕΔΩ