ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

 

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1990 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2015

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡH ΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣτΕ


Όλες οι Δικαστηριακές αποφάσεις του Συμβουλίου της επικρατείας (ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΕ) στην διάθεση όλων των συνδρομητών μας. Οι σημαντικότερες και οι λιγότερο σημαντικές, έτσι όπως κρίθηκε από εμάς και όπως θα κριθεί από εσάς. Νομολογία ΣτΕ για την πλήρη κάλυψη όλων των θεμάτων των διαδικτυακών περιοδικών μας. Κάθε δικαστική απόφαση του ΣτΕ πηγαίνει στο ή στα περιοδικά που αφορά η θεματολογία της.

Όλες οι Αποφάσεις και η Νομολογία είναι επεξεργασμένες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, αυτό κρίνεται από την ανάγκη και σαφήνεια ή το ενδιαφέρον. Περιλήψεις και λέξεις κλειδιά σας κάνουν να γλιτώνετε τον χρόνο που θα χάνατε, αφού η αναζήτηση είναι πολύ εύκολη, λόγω των λημμάτων των νομικών όρων, της τράπεζας νομικών πληροφοριών κώδικας.


Βρείτε αυτό που αναζητάτε και ζητήστε μας αυτό που επιθυμείτε.

 


ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ

WWW.KWDIKAS.GR 


 

ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.GR, ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΗΜΜΑ, ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΘΕΛΕΤΕ.

 


 ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

 

 

  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (24ωρη υποστήριξη μέσω mail Σαββατοκύριακα και Αργίες)
  • Πλήρης πρόσβαση σε όλα τα νομικά και λοιπά περιοδικά της Νομικής Τράπεζας Πληροφοριών Κώδικας
  • Διαλέξτε εσείς το νομοθέτημα που θέλετε να κωδικοποιήσουμε
  • Την στοχευμένη Νομοθεσία και Νομολογία που θα καθιστά το έργο σας ευκολότερο

 

  • 24ωρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Σαββατοκύριακα και Αργίες) ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

 

  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (802 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ)

 

  • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

 

 

  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

 

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ – 'ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ' - 'ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ' ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ.GR TO Νο1 ΝΟΜΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ….

 

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ - ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

 

(Η Νομολογία Που Διαθέτουμε Αφορά σε Όλα Τα Δικαστήρια από το Έτος 1990 έως και σήμερα έτος 2014) 

 

 Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο Παροχής αυτών - Κόστος κλπ, Πατήστε ΕΔΩ ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία

   

                                                                                           

by kwdikas

 

 

Δικαιούστε Έκπτωση Εφόσον επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ WWW.KWDIKAS.GR

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1ο Μέρος -ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ-ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2ο Μέρος (Αστικό Δίκαιο)