ON LINE ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΛΟΙΠΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ

 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1990 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2014

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡH ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

(Αφήστε τους έμπειρους δικηγόρους μας να συντάξουν τα υποδείγματα ή δικόγραφα που επιθυμείτε - Επικοινωνία: 6945 261 828 κον Γατσώρη ή κον Δημόπουλο)

 

Όλη η Νομολογία από το δικαστήριο του Αρείου Πάγου στην διάθεσή όλων των συνδρομητών - μελών μας. Χρησιμοποιούμε την μέθοδο λημμάτων Νομικών Όρων για εύκολη και γρήγορη αναζήτηση, ενώ το τμήμα παροχής υπηρεσιών βρίσκεται πάντοτε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετικό με την Νομολογία αυτή. Τα λήμματα Νομικών Όρων υπάρχουν σε κάθε διαδικτυακό περιοδικό, εντός της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών Κώδικας. Η Ύλη ξεκινάει από το έτος 1990 έως και σήμερα 2016 με τις σημαντικότερες δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου (ΑΠ Νομολογία), Κάθε δικαστική απόφαση του ΑΠ μπαίνει στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού που ανήκει. Πάντοτε κάθε δικαστηριακή απόφαση, περιέχει περίληψη, ή λέξεις κλειδιά, καθώς και κεφαλίδα, προκειμένου να προσδιοριστεί καλύτερα το θέμα του περιεχομένου της. Άρθρα Νομοθεσίας, από τον κώδικα, επίκαιρα και κωδικοποιημένα βρίσκονται στην διάθεσή σας εκεί που κρίνουμε πως αυτό είναι απαραίτητο, είτε εμείς, είτε εσείς. Η Συνδρομή στα περιοδικά μας είναι ετήσια και σαφώς κάποιες εκ των δικαστικών αποφάσεων περιέχουν και σχετική ανάλυση, μέσω της κωδικοποιημένης νομοθεσίας. Στην τράπεζα νομικών πληροφοριών κώδικας θα βρείτε σαφώς με την δική μας μέθοδο αναζήτησης και αποφάσεις της ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

 

Τα ανωτέρω ισχύουν και για τις υπόλοιπες δικαστικές αποφάσεις, από ΌΛΑ τα υπόλοιπα Δικαστήρια.

Νομικες πληροφοριες - Νομικη Πληροφορηση - Νομικη υποστηριξη - Νομικες Πληροφοριες - Νομικη υπηρεσια

Δικηγοροι απαντουν σε οποιαδήποτε ερωτηση σας

Δικαστικες αποφασεις Αρειου Παγου

Δικαστικες Αποφασεις Πρωτοδικειου, ολα τα πρωτοδικεια της Ελλαδος

Εφετειο Πειραια - Νομικη υποστηριξη kwdikas - Τραπεζα Νομικων πληροφοριων Κωδικας - Trapeza nomikon plhroforion kodikas

 

ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ

 

 

ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΗΜΜΑ, ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΘΕΛΕΤΕ.

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ όπως επίσης και σε ΌΛΑ τα περιοδικά, τις λοιπές καρτέλες και πιο συγκεκριμένα...

 

 

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

 

 

  •  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (24ωρη υποστήριξη μέσω mail Σαββατοκύριακα και Αργίες)
  • Πρόσβαση σε όλα τα υπόλοιπα Διαδικτυακά περιοδικά της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών Κώδικας.
  • Διαλέξτε εσείς το νομοθέτημα που θέλετε να κωδικοποιήσουμε
  • Την στοχευμένη Νομοθεσία και Νομολογία που θα καθιστά το έργο σας ευκολότερο

 

  • 24ωρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Σαββατοκύριακα και Αργίες) ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

 

  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (2000 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ)

 

  • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

 

 

  • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

 

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ – 'ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ' - 'ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ' ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ.GR TO Νο1 ΝΟΜΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ….

 

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ - ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

 

(Η Νομολογία Που Διαθέτουμε Αφορά σε Όλα Τα Δικαστήρια από το Έτος 1990 έως και σήμερα έτος 2014) 

 

 Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο Παροχής αυτών - Κόστος κλπ, Πατήστε ΕΔΩ ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία

   

                                                                                           

by kwdikas

 

 

Διαδώστε το...

                         

Δικαιούστε Έκπτωση Εφόσον επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας                                                

 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ WWW.KWDIKAS.GR

 

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1ο Μέρος -ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ-ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2ο Μέρος (Αστικό Δίκαιο)