ΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - Δικηγόρος Εμπορικού Δικαίου.

 

Υποθέσεις και λύσεις διεθνούς εμπορικού δικαίου, κανόνες εμπορικού δικαίου και εμπορικών πράξεων. Όλες οι εμπορικές σχέσεις αναλαμβάνονται από τους έμπειρους δικηγόρους μας. Από το 1967 στην αγορά δίπλα σας. Όλες οι διαδικασίες της βιομηχανικής ιδιοκτησίας, πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών πράξεων. Οι πράξεις των εμπόρων και όλες οι εμπορικές πράξεις. Το δίκαιο των εταιριών και το δίκαιο των αξιογράφων. Θέματα ιδιωτικής ασφάλισης. Δίκαιο Ναυτικό και δίκαιο μεταφορών. Το περιοδικό εμπορικού δικαίου πάντοτε στην διάθεσή σας. 


Επιλέξτε την εξειδίκευση της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών Κώδικας και στο εμπορικό δίκαιο - Αθέμιτος ανταγωνισμός - Ανταγωνισμός - Βιομηχανία - Εμπορικές Πράξεις - Εμπορικές Δραστηριότητες - Εμπορικές μισθώσεις - Αξιόγραφα και ακάλυπτες επιταγές.


Επικοινωνία με τον Κώδικα στο 6945 261 828 κον Γατσώρη ή κον Δημόπουλο

Μέσω mail στο info@kwdikas.gr

ή Μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας εδώ