Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων

Κατασκευή website

Η εταιρεία μας kwdikas.gr - Διαφημιστική εταιρεία Κώδικας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων & κάθε ιστοσελίδας που θέλει μία επιχείρηση να δημιουργήσει με σκοπό την αύξηση της πελατείας. Μιλάμε για κατασκευή ιστοσελίδων και προώθηση πάντοτε στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Τα site που δημιουργούμε είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, έτσι και στο google. Κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προωθείται και παίρνει πάντοτε υψηλές θέσεις λόγω του SEO που έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε με τρόπο τέτοιο που κάθε κατασκευή ιστοσελίδας έχει αποτελέσματα στην προώθησή της. Βελτιστοποίηση και αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση και μοναδικότητα. Ο κώδικας αναλαμβάνει την κατοχύρωση του domain name που θέλετε, όπως και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Όμορφο design κομμένο και ραμμένο στην μέτρα σας. Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε μία μοναδική δυναμική ιστοσελίδα με αποτελέσματα στους google και με στόχευση στους διαδικτυακούς μας φίλους που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές με την επιχείρησή σας, με τα προϊόντα σας, με την ιστοσελίδα, με το site σας. 

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζει η εταιρεία μας, είναι πλήρως φιλική, όπως είπαμε, προς τις μηχανές αναζήτησης, φιλική προς την goolge και τους κανόνες που επιτάσσει η google, Καθώς επίσης έχει πολύ όμορφη παρουσίαση στα κινητά τηλέφωνα και τα tablet.

Υπάρχει επίσης εύκολο περιβάλλον διαχείρησης, για τον πελάτη μας σε σχέση με την ανάρτηση που επιθυμεί να κάνει, καθώς και με τις αλλαγές που επιθυμεί να έχει. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο 365 ημέρες τον χρόνο, ώστε να μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας κάθε ζήτημά σας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε σκέψη σας, κάθε ιδέα και προβληματισμό άμεσα. Η εταιρεία μας επίσης φροντίζει κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζει να είναι πλήρως φιλική προς ΑΜΕΑ και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που σωστά επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας, δημιουργία δυναμικών εταιρικών ιστοσελίδων, κατασκευή διαφήμιση προώθηση δημιουργία ιστοσελίδας.
Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων επαγγελματικών & πλήρως φιλικών προς την google

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, φιλικές με τις μηχανές αναζήτησης (ιδίως google) φιλική προς κινητά και tablet, εάν σκεφτεί κανείς πως περίπου το 50% του διαδικτυακού κοινού δεν χρησιμοποιεί υπολογιστή πλέον.

Πρότασή της εταιρείας μας, είναι η δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας, ενημερωμένης, σύγχρονο design, λειτουργική, κομψή, φιλική προς google, φιλική προς ΑΜΕΑ, φιλική προς tablet και κινητά. Προώθηση της δυναμικής ιστοσελίδας, πάντοτε στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Παράλληλη δημιουργία και προώθηση στο facebook, twitter, pinterest και σε όποιο άλλο μέσω κοινωνικής δικτύωσης κριθεί απαραίτητο. Εννοείται πως η ιστοσελίδα σας θα μπει στις 2 πρώτες θέσεις του google my business, και ανάλογα με την περιοχή που αναζητά την υπηρεσία σας ο χρήστης, τότε θα εμφανίζεστε εσείς. Μα εννοείται, πως τα βασικότερα όλων, είναι αυτά που αναφέραμε στην αρχή. Καθαρά οργανικά αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα της google, στις πρώτες θέσεις, καθώς και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Επαγγελματικό στήσιμο, σύμφωνα με το γούστο σας και σε  συνάρτηση με σημαντικά αποτελέσματα.

Με Εκτίμηση

Γατσώρης Κωνσταντίνος

Διαφημιστικό τμήμα τράπεζας νομικών και λοιπών πληροφοριών Κώδικας.

Κατασκευή προώθηση ιστοσελίδων

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945 261 828

Νισύρου 4 Άγιος Δημήτριος Αττικής

173 41 Αθήνα


Δυναμική ιστοσελίδα, κατασκευή ιστοσελίδας, αναβάθμιση ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, ενημέρωση ιστοσελίδας, εταιρική ιστοσελίδα, διαδίκτυακη ιστοσελίδα, site, επισκέπτες, το κόστος της ιστοσελίδας επαγγελματικής δυναμικής ενημερωμένης, επένδυση, ιστοσελίδων,έντυπη διαφήμιση, απεριόριστος αριθμός υποσελιδων, γκαλερί φωτογραφιών, google analytics, xml χάρτης, google my bussines, google place, επιλογή σχεδιασμού εταιρικών ιστοσελίδων, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Προώθηση video και φωτογραφιών