ΟΡΓΟΝΟΜΙΑ-ΟΡΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΟΡΓΟΝΗ- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ- ΠΡΟΛΗΨΗ - ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΟΝΟΜΙΑΣ

Εφόσον εεεΣτο σεμινάριο οργονομίας-οργονοθεραπείας θα μάθω για την ίαση-θεραπεία κάθε σοβαρής ασθένειας. Θα αναλύσουμε θέματα τα οποία εμπίπτουν στο αντικείμενο της κατανόησης της οργόνης, των θεωριών του Βίλχελμ Ράιχ και των αποδείξεων μετέπειτα. Θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο πλέον στο εργαστήριο προκύπτουν τα συμπεράσματα των αποδείξεων της θεωρίας του Βίλχελμ Ράιχ. Ενώ το σημαντικότερο; Θα κατανοήσουμε πώς ο άνθρωπος θα έρθει σε άμεση επαφή με την οργόνη. Πώς ο ίδιος θα αποκτήσει την δύναμη και θα γίνει ο άμεσος συσσωρευτής οργόνης. Πώς θα θεραπεύσει κάθε μορφή ασθένειας και πώς δεν θα αρρωστήσει ποτέ. Στα σεμινάριά μας για την οργόνη, επίσης θα κατανοήσουμε ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει βάση των προδιαγραφών του, πολλές εκατοντάδες χρόνια. Πώς θα μείνει νέος για πάντα, εννοώντας τα κύτταρά μας και την ζωτικής σημασία ισχυροποίησης αυτών. Δυστυχώς καθυστερήσαμε για πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο. Ένα από αυτά είναι και το ζήτημα της οργονομίας-οργονοθεραπείας. Ας το αξιοποιήσουμε πλέον, από εδώ και στο εξής, για καλύτερη ζωή, αρμονική. Το σεμινάριο οργονομίας-οργονοθεραπείας είναι αυτό που φροντίζει να σας μιλήσει και να σας δώσει να καταλάβετε τα πάντα γύρω από τον άνθρωπο και πόσο βλαβερό είναι πλέον να απομακρύνεσαι από την φύση, ενώ η ίδια η φύση σε έχει δημιουργήσει.

Δεν έχετε τίποτα απολύτως, όχι μόνο να χάσετε, αλλά θα κερδίσετε πολλά ωφέλημα πράγματα για την ίαση των πάντων, για την ιατρική του Χριστού, καθώς επίσης και για τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού μας.

Θέλετε να αποκτήσετε δυνατό ανοσοποιητικό, θέλετε να απαλλαχτείτε από τον κίνδυνο να σας καταβάλει κάποια σοβαρή αρρώστια;

Εφόσον σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε σεμινάρια οργονοθεραπείας, σεμινάρια οργονομίας ή ατομικά μαθήματα για την οργόνη και την σώρευση οργόνης,  τότε επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο: 6980096813 κον Ίωνα Κόντε

Τι είναι η οργόνη, τι είναι η οργονοθεραπεια, τι είναι η οργονομια.

Πώς ανακαλύφθηκε η μορφή ενέργειας οργόνη. Με ποιον τρόπο η οργόνη δίνει λύση στην ζωή μας?Σε όλα και για όλα.

Πώς θα μάθω για την οργόνη?Έλα στο σεμινάριο οργονομιας και μάθε τα πάντα για την οργόνη. 

Διοργάνωση σεμιναρίων οργονομιας και πλήρης ανάλυση των ευεργετικών αποτελεσμάτων από το αποτέλεσμα και την γνώση που μας δίνουν τα σεμινάρια αυτά για την οργόνη. Για συμμετοχή στο σεμινάριο οργονομιας - οργονοθεραπειας - Ανάλυσης της οργονης, για το πώς την σωρευουμε, πως χρησιμοποιούμε την οργόνη. Πώς εκμεταλευομαστε την γνώση της αλήθειας για την οργόνη και την νίκη όλων των ασθενειών καθώς και την μακροζωία. Μην ξεχνάτε πως η οργόνη και ο άνθρωπος είναι το ίδιο και το αυτό. Αυτά και άλλα πολλά θα μάθουμε στο σεμινάριο οργονομιας, οργονης, οργονοθεραπειας.

Πώς θα αποκτήσω οργόνη; Η Σωστή ερώτηση είναι: Πώς θα μάθω να συνδέομαι με την οργόνη, με αυτήν την πλούσια μορφή ενέργειας. Πώς θα χρησιμοποιήσω συσσωρευτή οργόνης με σκοπό είτε μία καλύτερη ζωή, είτε για να θεραπεύσω μία σοβαρή ασθένεια.

Όλες οι σοβαρές ασθένειες θεραπεύονται από την οργόνη, όπως είχε αναφέρει και αποδείξει πρώτος ο Βίλχελμ Ράιχ. Η θεραπευτική ιδιότητα της οργόνης μέσα από τον άνθρωπο.

 

Με Εκτίμηση

Ίωνας Κόντε