ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου, καρκίνος θεραπεία, είναι το αυτονόητο και όχι το εναλλακτικό. Εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, ίαση του καρκίνου του καρκίνου του μαστού. Τα φυσικά μέσα και οι φυσική μέθοδος θεραπείας καρκίνου κάθε μορφής και σε οποιοδήποτε ζωτικό όργανο. Νεφρά, συκώτι, πάγκρεας, εγκέφαλος. Η θεραπευτική διατροφή για τον πάσχοντα καρκινοπαθή και η άμεση ίαση-θεραπεία καρκινοπαθών πραγματοποιείται με φυσικά μέσα, με ουσίες που υπάρχουν ήδη στην φύση. Θεραπευτικές ιδιότητες του ίδιου του ανθρώπου γιατρεύουν τον καρκίνο. Κάθε είδους και κάθε μορφής. Ναι κύριοι θεραπεύεται ο καρκίνος. Ναι κύριοι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο. Ναι, γιατρεύομαι από τον καρκίνο.

Τί σημαίνει ο όρος εναλλακτική μέθοδος; Εναλλακτική στην άμεση ετυμολογία της λέξης σημαίνει μη παραδοσιακός τρόπος. Μη αναγνωρισμένος ή ασυνήθιστος τρόπος. Εναλλακτική θεραπεία επομένως είναι η ίαση ή η νίκη μίας ασθένειας όχι με τον συνηθισμένο τρόπο, με την συνηθισμένη μέθοδο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο εναλλακτικός τρόπος ή μέθοδος θεραπείας του καρκίνου αντικαθιστά την ιατρική; Όχι, επίσημα θα λέγαμε όχι. Όμως κανείς δεν αποκλείει ποτέ την εναλλακτική μέθοδο όταν οι άλλες φυσιολογικές μέθοδοι θεραπείας του καρκίνου, δεν λύνουν το πρόβλημα. Γιατί να μην προχωρήσουμε στην εναλλακτικό τρόπο και μέθοδο να θεραπεύσουμε, να γιατρευτούμε από μία ασθένεια. Εν προκειμένω μιλάμε για την εναλλακτική μέθοδο της θεραπείας του καρκίνου. Της γιατρειάς του καρκίνου με φυσική τρόπο απολύτως και μάλιστα με βασικό γνώρισμα της εναλλακτικής θεραπείας, τον ίδιο τον άνθρωπο και το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Η εναλλακτική μέθοδος θεραπείας καρκίνου δίδεται με τρόπο σαφή και ακούει στο όνομα οργόνη.

Οργονομία - Οργονοθεραπεία - Πρόκειται για μία μορφή ενέργειας που υπάρχει παντού γύρω μας. Η απόλυτη πίστη στον εναλλακτικό τρόπο θεραπείας από τον καρκίνο, πρόκειται για την απόλυτη αρμονία στον άνθρωπο. Πρόκειται για μία σειρά από σεμινάρια και πληροφορίες που γιατρεύουν τον καρκίνο.

Δεν ξέρουμε εάν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εναλλακτική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου, πάντως σίγουρα αποτελεί τρόπο φυσικό, με μοναδικό όπλο το μυαλό και το σώμα μας. Είναι κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια το οποίο θεραπεύει όλες τις μορφές του καρκίνου. Η ιατρική είναι ακόμα στην αρχή και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάποιοι γιατροί καθώς και εργαστήρια αναλύουν τον τρόπο θεραπείας του καρκίνου με εναλλακτική μέθοδο. Τα καρκινικά κύτταρα θεραπεύονται και ο οργανισμός αποβάλει μόνος του την νόσο, όπως κάθε άλλη νόσο. 

Η εναλλακτική μέθοδος θεραπείας του καρκίνου αφορά σε μια "ουσία" (πρόκειται για μορφή ενέργειας) μου λέγεται οργόνη. Η οργόνη είναι η ενέργεια που παρατηρείται στα εργαστήρια, έτσι και στον κόσμο που μας περιβάλλει. Η οργόνη έχει την ιδιότητα να κρατάει ζωντανά τα κύτταρα και παράλληλα, τα ζωντανά υγιή κύτταρα να θεραπεύουν τα καρκινικά κύτταρα ή να τα αποβάλλουν. Στα σεμινάρια οργονοθεραπειας που διοργανώνει ο κος Ίωνας Κόντε, παρουσιάζει αυτήν την ενναλακτικη μέθοδο της θεραπείας του καρκίνου και των καρκινικών κυττάρων. Πρόκειται για θεραπεία που σύμφωνα με τον κύριο Κόντε και παλαιότερα με άλλους, νικάει τον καρκίνο καθώς και την όποια σοβαρή ασθένεια.