ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η  θεραπευτική εναλλακτική φυσική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου, καρκίνος θεραπεία, είναι το αυτονόητο και όχι το εναλλακτικό. Θεραπεία καρκίνου του μαστού, θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα, θεραπεία καρκίνου στο συκώτι, θεραπεία καρκίνου επινεφριδιου. Μελάνωμα θεραπεία. Θεραπεία - ίαση καρκίνου. Εναλλακτικές θεραπείες καρκίνου-Εναλλακτική θεραπεία καρκίνου.

 Τα φυσικά μέσα και οι φυσική μέθοδος θεραπείας καρκίνου κάθε μορφής και σε οποιοδήποτε ζωτικό όργανο. Νεφρά, συκώτι, πάγκρεας, εγκέφαλος. Η θεραπευτική διατροφή που ενισχύει το ανοσοποιητικό για τον πάσχοντα καρκινοπαθή και η άμεση ίαση-θεραπεία καρκινοπαθών πραγματοποιείται με φυσικά μέσα, με ουσίες που υπάρχουν ήδη στην φύση. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ίδιου του ανθρώπου γιατρεύουν τον καρκίνο. Κάθε είδους και κάθε μορφής. Ναι κύριοι θεραπεύεται ο καρκίνος. Ναι κύριοι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο. Ναι, γιατρεύομαι από τον καρκίνο. 

Όλοι θέλουμε, να μην αρρωστήσουμε να μην πάθουμε καρκίνο, να μην περάσουμε αυτή την αρρώστια. Όλη θέλουμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία όμορφη ζωή. Φτάνουν και υπέρ αρκούν τα καθημερινά προβλήματα. ΌΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Ο τρόπος της θεραπείας καρκινοπαθών. Είναι ο ίδιος τρόπος που μας κάνει να αποκτάμε αντισώματα στον καρκίνο. Καλά διαβάσατε. Για όλα η λύση είμαστε εμείς οι ίδιοι. Υπάρχουν οι ξακουστές περιπτώσεις αυτοίασης. Μιλάμε για απλή αυτοίαση από τον κακοήθη όγκο; Ή μήπως μιλάμε για τον πλήρη έλεγχο του μυαλού και κατόπιν του σώματος; Μήπως εμείς οι ίδιοι, από την πίστη μας το προκαλούμε, προκαλούμε δηλαδή την ίδια την θεραπεία και μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο; Μήπως εμείς τελικά μπορούμε να θεραπευτούμε από τον καρκίνο; Δείτε τα βίντεο θεραπεία καρκίνου παρακάτω του κυρίου Ίωνα Κόντε καθώς και θεραπείας όλων των ασθενειών . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ Σημαντικότατο - Φροντίζουμε να αποκτάμε άμυνες και αυτό επιτυγχάνεται. 

Ο καρκίνος αποτελεί την πιο σοβαρή σωματική αρρώστια στις μέρες μας. Υπάρχει και εμφανίζεται σε διάφορες μορφές και με πολύ σκληρό τρόπο σκοτώνει τον άνθρωπο περνώντας αναγκαστικά από τα στάδια που "προβλέπει" αυτή η ασθένεια. Εχουμε ακούσει και διαβάσει για θεραπεία με κάνναβη, με λάδι κανναβης, με σόδα μαγειρικής καθώς και λεμόνι και με βότανα. Έχουν δημοσιευτεί χιλιάδες άρθρα για τον Καρκίνο. Ο καρκίνος και τα καρκινικά κύτταρα νικούν το ανθρώπινο σώμα και το υποτάσσουν καθιστώντας το ευπαθές σε οτιδήποτε, ή μήπως ήταν ήδη ευπαθές. Υπάρχει τελικά θεραπεία για τον καρκίνο, πραγματική θεραπεία. Μπορείς να πας κόντρα στον καρκίνο?Ποια είναι η διατροφή εκείνη που νικάει ή καθυστερεί τον καρκίνο? Ποιος είναι ο φυσικός τρόπος να νικήσουμε τον καρκίνο? Ποια ουσία μπορεί να σε γιατρέψει και ποια δύναμη μπορεί να σε κάνει άτρωτο. Σήμερα η ιατρική πασχίζει να βρει λύσεις στην θεραπεία του καρκίνου. Οι φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν τρελά λεφτά από τα φάρμακα κατά του καρκίνου. Και αυτά είναι μόνο λίγα από το όλο. Υπάρχουν τρόποι ή μάλλον τρόπος για την φυσική θεραπεία όλων των μορφών καρκίνου καθώς και όλων των ασθενειών. Καρκίνος του μαστού, καρκίνος του επινεφριδιου, καρκίνος στο συκώτι και στους πνεύμονες. Θεραπεία του καρκίνου μοναδική φυσική θεραπεία των καρκινικών κυττάρων μέσω της οργονης.

Θεραπεία όλων των ασθενών και όλων των ασθενειών. Υπάρχει φυσικός εναλλακτικός τρόπος για την θεραπευση του καρκίνου. 

 

ΟΡΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ - ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ - Η ΟΡΓΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

Η οργόνη είναι μία μορφή ενέργειας η οποία θεραπεύει ασθένειες, καρκίνος, ψυχασθένειες. Ο κύριος Κόντε αναλύει τα λόγια του Αινστάιν και άλλων επιστημόνων γύρω από την οργόνη και τον τρόπο θεραπείας, καθώς επίσης και για έναν καλύτερο κόσμο. Με Αγάπη. Η οργόνη και ο τρόπος άντλησης οργόνης για οργονοθεραπεία - οργονομία. Πρωτος είχε μιλήσει ο Βίλχελμ Ράιχ και πλέον φαίνεται πως είχε δίκιο.

Το μοντάζ στις εκπομπές κάνει ο κος Χρήστος Παπαμέτης


Η ιατρική ισχυρίζεται πως οι μισοί περίπου κακοήθεις όγκοι που ανιχνεύονται έγκαιρα, θεραπεύονται. Ενώ οι άλλοι μισοί για τους οποίους καθυστερεί η διάγνωση δεν γιατρεύονται ποτέ και ο ασθενής καταλήγει. Η βελτίωση της ζωής του καρκινοπαθούς δεν είναι το μόνον ζητούμενο. 

Η ίαση είναι το ζητούμενο και το απαιτούμενο. Η πλήρης ίαση του όγκου του καρκίνου είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε και που το δικαιούμαστε.

Η αποθεραπεία του καρκίνου καθώς και οι έρευνες όλων των επιστημόνων για την αποθεραπεία είναι αυτό που επιδιώκει όλη η επιστημονική κοινότητα. Θέτω όμως ένα εύλογο ερώτημα: Έχουν αφήσει ποτέ τον οργανισμό να δράσει μόνος του, δηλαδή.. Μόλις διαγνωσθεί ο καρκίνος, κατευθείαν προβαίνουν στην προβλεπόμενη διαδικασία ακτινοβολιών, χημειοθεραπείας καθώς και χειρουργείου. Γνωρίζουμε όμως καλά ότι ο οργανισμός του ανθρώπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποβάλει κάθε τι τοξικό από μέσα του. Το βλέπουμε από την απλή γρίπη μέχρι τις σοβαρές ασθένειες. Ο εμετός αποβάλει τοξίνες, η διάρροιες το ίδιο, ο πυρετός που ανεβάζουμε το παλεύει επίσης. Η λιποθυμία το ίδιο, όλες μα όλες οι αντιδράσεις του οργανισμού προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα, ακόμα και εάν αυτό αφορά σε ζωτικά όργανα.

Θεραπεία καρκίνου του μαστού, θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα, θεραπεία καρκίνου στο συκώτι, θεραπεία καρκίνου επινεφριδιου. Μελάνωμα θεραπεία.

Εναλλακτική θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα. Εναλλακτική θεραπεία καρκίνου του μαστού. Βρείτε τις εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου.

Η ανοσία σε κάποια αρρώστια είναι το πιο ευεργετικό και σημαντικό. Τί πιο σημαντικό από την ίδια την άμυνα και την αντίσταση του οργανισμού στα καρκινικά κύτταρα.

Υπάρχει ελπίδα και είναι μέσα μας. Υπάρχει λύση στην θεραπεία του καρκίνου και την παράγει ο ίδιος ο οργανισμός.

Θεραπεία καρκίνου του μαστού, θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα, θεραπεία καρκίνου στο συκώτι, θεραπεία καρκίνου επινεφριδιου. Μελάνωμα θεραπεία.

ο οργανισμός μας θα λειτουργήσει από μόνος του ενάντια στον καρκίνο. Καρκίνος δεν σημαίνει ότι πεθαίνω, καρκίνος σημαίνει το παλεύω και λειτουργώ υπέρ των κυττάρων εκείνων που έχουν αρρωστήσει. Πώς το κάνω αυτό; Πώς δηλαδή η ανοσοογκολογία λειτουργεί σε σχέση με την οργονοθεραπεία και την οργονομία; Πώς θα παλέψω τον καρκίνο. Πώς θα νικήσω τον καρκίνο. Τα βιολογικά προϊόντα, διότι είναι προϊόντα, όχι φάρμακα, ή αλλιώς φάρμακα της φύσης δίδουν λύσεις με μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στην νίκη του καρκίνου. Σκοπός μας είναι να απαλείψουμε δια της φυσικής οδού και με εναλλακτικές θεραπείες την καρκινογένεση.

Δεν είναι νέα θεραπεία ή νέα μορφή θεραπείας αλλά είναι η παλαιότερη θεραπευτική εναλλακτική μέθοδος της θεραπείας των καρκίνων. Τα βότανα, τα βιολογικά προϊόντα και η όχι μεγάλη απομάκρυνση από την φύση είναι το καλύτερο φάρμακο κατά του καρκίνου. Είναι καιρός η ανοσοθεραπεία να προηγηθεί και να δημιουργήσουμε ένα ανοσοποιητικό το οποίο θα αποβάλλει ότι βλαβερό. Θεραπεία του καρκίνου του νεφρού και του επινεφριδίου. Θεραπεία του καρκίνου του αίματος. Θεραπεία όγκων. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι το σημαντικότερο. Ούτε η χημειοθεραπεία αλλά ούτε και η ακτινοβολία. Ασθενείς που απλώς πίστεψαν πως δεν θα πεθάνουν από καρκίνο, ή δεν κατέληξαν ή παρέτειναν την ζωή του για μεγάλο χρόνο, εάν εκεί έρθει η σύνδεση με την οργόνη ο ασθενής θα παλέψει και θα νικήσει. Η ζωή είναι πολύ όμορφη για να αφήσουμε οποιαδήποτε ασθένεια να μας καταβάλει

 

Μοντάζ Χρήστος Παπαμέτης


Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Μοντάζ: Χρήστος Παπαμέτης


Ο καρκίνος θεραπεύεται. Το είπαν οι αρχαίοι Έλληνες το επιβεβαίωσε και ο Βίλχελμ Ράιχ. Ο Αιθέρας των αρχαίων Ελλήνων σώζει ανθρώπους από τον καρκίνο. Είμαι καρκινοπαθείς εναλλακτική θεραπεία.. και όμως, ιατρική θεραπεία. Είναι η ουσία που υπάρχει γύρω μας και σε σώζει από βαριές ασθένειες. 

Η θεραπεία του καρκίνου καθώς και οποιασδηποτε σοβαρής ασθένειας θεραπεύεται. Όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες το γνωρίζουν και είναι κάτι που και εμείς το υποψιαζόμαστε χρόνια τώρα. Ήρθε όμως η στιγμή να μάθουμε να εκμεταλλευομαστε την ενέργεια και τα στοιχεία αυτής που θεραπεύει από την επάρατη νόσο.

Θεραπεία καρκίνου του μαστού, θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα, θεραπεία καρκίνου στο συκώτι, θεραπεία καρκίνου επινεφριδιου. Μελάνωμα θεραπεία.

Μοντάζ Χρήστος Παπαμέτης


Σύμφωνα με τον κύριο Ίωνα Κόντε, εμείς είμαστε οι καλύτεροι συσσωρευτές ενέργειας. Με τον τρόπο αυτό εμείς μπορούμε σε άμεση επικοινωνία του μυαλού μας με την πραγματικότητα. Πρώτα αρρωσταίνει το σώμα και μετά η ψυχή. Η ιατρική του Χριστού και η σχέση της με την ίαση του καρκίνου αλλά και κάθε σοβαρής ασθένειας. Οι εταιρείες φαρμάκων και τροφίμων έχουν υποδουλώσει τον άνθρωπο.  Εναλλακτική θεραπεία καρκίνου

Η εξέλιξη του κόσμου, των πραγμάτων, τα χημικά που τρώμε καθώς και οι ψεκασμοί, πραγματοποιούνται κάθε 5 με 7 ημέρες. Πλήρως καρκινογόνα.

Όλα τα καρκινογόνα χημικά πέφτουν εδώ, στην Ελλάδα. Η ψυχική υγεία και η σωματική υγεία θα θεραπευτούν, πράγμα προαπαιτούμενο για την θεραπεία και την ίαση του καρκίνου.

Ο kwdikas.gr - Δεν υιοθετεί, ούτε και αποκλείει,

ούτε και υποστηρίζει τα λεγόμενα

του κυρίου Ίωνα Κόντε. Προβάλλουμε

τον κύριο Ίωνα Κόντε και τα λεγόμενά του.

Τίποτα παραπάνω