Θέλω να διαφημίσω την επιχείρησή μου-Διαφήμιση καταστήματος-διαφήμιση επιχείρησης

Θέλω να διαφημίσω την επιχείρησή μου -  Διαφήμιση επιχείρησης- Προώθηση επιχείρησης -Θέλω να διαφημίσω το site μου - Διαφήμιση καταστήματος- Διαφήμιση κάθε ελληνικής επιχείρησης σε Ελλάδα και εξωτερικό-Προβολή επιχείρησης-Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Πώς μπορώ να διαφημίσω την επιχείρησή μου

 

Από το 1967 στον χώρο... Σημαίνει σχέση εμπιστοσύνης

 

Όπως ακριβώς μας βρήκατε εσείς έτσι θα βρουν και την δική σας επιχείρηση, το δικό σας κατάστημα μέσω της διαφήμισης - σκοπός μας είναι μία επιτυχημένη διαφήμιση του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας καθώς και της επιχείρησής σας.

 

Στην διάθεσή σας το αποδεικτικό εργαλείο της google, το google analytics. Στηρίζουμε την Ελλάδα, Δημιουργούμε μαζι τον τροπο της Διαφήμισης και βοηθάμε κάθε Ελληνική διαφημιστική καμπάνια, κάθε Ελληνική προσπάθεια προώθησης επιχείρησης, προϊόντος και υπηρεσίας.

 

Η αποτελεσματική διαφήμιση, έρχεται και καθίσταται αποτελεσματική, όταν ο πελάτης σας μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας, από την επιχείρηση σας. Τότε το διαδίδει, το λέει, μιλάει για την επιχείρησή σας, οι πληροφορίες ''περπατάνε ταχύτατα''. Όταν αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε μια επιχείρηση φροντίζουμε γι' αυτό. Γνωρίζουμε λοιπόν πως για να πειστεί κάποιος να διαφημίσει την επιχείρησή του, σημασία έχει η αύξηση του κέρδους και των πωλήσεων- Εμείς αυτό το εγγυόμαστε από τα αποτελέσματα του google analytcis με εβδομαδιαία ανάλυση και πληροφόρησή σας. Ειναι το βασικο εργαλείο που μετράει την επισκεψιμότητα σε καθε ιστοτοπο.

  

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, λόγω της δικής μας επιχείρησης, που δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα απολύτως άλλο διαφημιστικό μέσο, παρά μόνο τεχνογνωσία και διαδίκτυο, για την διαφημιστική προβολή και προώθηση της επιχείρησής μας. Είχαμε το γραφείο μας και τίποτα παραπάνω - Μοιράσαμε φυλλάδια -Διαφήμιση προώθηση με φυλλάδια- , βγάλαμε έντυπα, προχωρήσαμε σε προωθήσεις μέσω mail όλων των υπηρεσιών μας προκειμένου να διαφημιστούμε, όμως καμία ανταπόκριση ως προς τον στόχο μας, Πολύ μικρη η ανταποκριση, ως προς την εξέλιξη της επιχείρησής μας.

Μία μερίδα του κοινού είναι σαφές ότι χρειάζεται τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας, τι παροχές σας, τις παροχες της επιχείρησης σας. Εάν μας δείξετε εμπιστοσύνη, θα δείτε αποτελέσματα, πάντοτε μετρήσιμα και αδιάψευστα από το google analytcis καθώς και άλλους μηχανισμούς που αποδεικνύουν την επισκεψιμότητα. Ο αριθμός που αναφέρουμε παραπάνω σε σχέση με την υψηλή επισκεψιμότητα του site μας καθώς και ο αριθμός των πελατών μας (1.200 στο σύνολο), αποδεικνύεται καθώς επίσης, εγγυόμαστε πως θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα προς την σελίδα σας. Όταν θα αναζητούν τις δικές σας υπηρεσίες, την δική σας επιχειρηση, θα σας βρίσκουν μπροστά τους, όπως αναζητήσατε και βρήκατε εσείς τις δικές μας υπηρεσίες, την δική μας επιχείρηση.

          

Η Διαφήμιση επιχείρησης είναι επένδυση...

ΣΧΟΛΙΟ: Τί είναι για εμάς η διαφήμιση; Διαφημιστική επένδυση. Η διαφήμιση δεν είναι τίποτα λιγότερο και δεν υπολείπεται αλλά ούτε και υστερεί σε σχέση με το να έρθει κάποιος ενδιαφερόμενος στο κατάστημά σας ή να αναζητήσει την υπηρεσία σας, καθώς και τα προϊόντα σας. Όπως κάποιος θα περνούσε το κατώφλι του καταστήματός σας, έτσι και εδώ, η προβολή είναι μία επίσκεψη στο κατάστημά σας. Με την διαφορά οτι η διαφήμιση στο ίντερνετ επιτρέπει να ορίζεις εσυ την διαδρομή. Ειναι σαν να εχεις ενα κατάστημα, Καλό αξιολογο, με ενα σωρο πράγματα και υπηρεσίες, αλλα σε κακο σημειο. Σκεψου τωρα, αυτο το καραατημα να μπορεις να στο μεταφέρεις για οσο θες σε οποιο σημειο του κοσμου θελεις, σε οποιο σημειο επιθυμείς, την στιγμη που το επιθυμείς. Εαν Για παράδειγμα 20 (είκοσι) άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της διαφήμισης της επιχείρησης σας, στο κατάστημά σας, στο μαγαζί σας, στην επιχείρησή σας, έτσι και στο ίντερνετ. Η προβολή της διαφήμισης σας για τον αριθμό των 20 (είκοσι) ανθρώπων που χρησιμοποιήσαμε ως παράδειγμα, αποτελούν 20 επισκέπτες -  οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν "πρόσβαση" στα προϊόντα και τις παροχές σας.

 

Για εμάς αυτό που έχει νόημα και ουσία στην Διαφήμιση - Είναι το να την γνωστοποιήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Προϊόντα, τις Υπηρεσίες, Τις προσφορές που δίδει η επιχείρησή σας...Την καλύτερη δυνατή προβολή των παροχών σας στο ιντερνετ. Διαφήμιση καταστήματος

 

Θέλω να φτιάξω ιστοσελίδα στο ίντερνετ και να την διαφημίσω. Θέλω να διαφημίσω την ιστοσελίδα μου  στο ιντερνετ. Τρόποι Διαφήμισης προϊόντων εποχικών ή μη. 

 

Διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας σε απεριόριστο αριθμό σελίδων. Σκοπός μας είναι να προβληθεί επιτυχημένα η διαφήμιση της επιχείρησής σας και όχι να περιορίσουμε τα αποτελέσματα της, αποσκοπώντας μόνον στο κέρδος - επομένως, απεριόριστες σελίδες στην διάθεσή σας

. Η δουλειά μας είναι σοβαρή και συγκεκριμένη. Η διαφήμιση επιχείρησης στο ίντερνετ αποσκοπεί σε πελάτες και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Διαφημιστική καμπάνια για προβολή στο ίντερνετ και θέσεις υψηλές στην google (μιλάμε πάντοτε για την 1η σελίδα). Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα προς το site σας και να ξεκινήσουμε με το να σας γνωρίσει ο κόσμος ή να σας μάθει ακόμα περισσότερος. Να πέφτει επάνω στην ιστοσελίδα σας ο κόσμος τον οποίο ενδιαφέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.

Έχουμε και την τεχνογνωσία και την εμπειρία και τους ανθρώπους για να το πετύχουμε. Στόχος όλων είναι η προβολή σας στο διαδίκτυο.

 

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ SΙTΕ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - Εκτός βεβαίως από το kwdikas.gr - Θα προβληθείτε

Πως θα βγω πρώτος στην google? Δουλειά, Δουλειά Δουλειά και εμπιστοσύνη.. Έτσι όπως το κάναμε εμείς για εμάς και επιβιώνουμε αυτούς τους καιρούς, έτσι θα το κάνουμε και για εσάς. Εάν δεν είχαμε αποτελέσματα στην google, δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. 

 

Διαθέτω μία επιχείρηση, Πως μπορώ να προωθήσω την επιχείρησή μου στο ίντερνετ?

Θέλω να προβάλω την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο, το eshop μου, την υπηρεσία και το προϊόν μου. 

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας -

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας πατήστε ΕΔΩ 

Πείτε μας τί χρειάζεστε

  • Δείτε τις ερωτοαπαντήσεις παρακάτω για τους τρόπους διαφήμισης, τους σκοπούς της διαφήμισης καθώς και κάποια άλλα εύλογα ερωτήματα, των οποίων οι απαντήσεις θαπου σας βοηθήσουν θεωρούμε.

Στο εύλογο χρονικό διάστημα η διαφήμιση της επιχείρησής σας ή του προϊόντος σας (ανάλογα πάντοτε με το είδος) θα βρίσκεται στο site μας σε απεριόριστο αριθμό σελίδων (δικών σας). Σε ενδιαφερόμενους.... για τα περί διαφημίσεων, όλα τα στοιχεία του google analytics και google statistics, στην διάθεσή σας. Καταχώρηση επιχείρησης στο ίντερνετ με απόλυτο σκοπό την προβολή της στο ίντερνετ.

 

Εφοσον επιθυμείτε να ξεκινήσετε μία διαφημιστική καμπάνια, της οποίας η προβολή θέλετε να ενημερώνεται και να έχει δυναμική στον αγώνα των μηχανών αναζήτησης και ιδίως στην google, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως χρειάζεται υπομονή προκειμένου να ευδοκιμήσει η παρουσία της διαφήμισης σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να λάβει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαφήμιση και το επιτυγχάνουμε με μελέτη, με δουλειά πράγμα το οποίο αποδεικνύουν οι αριθμοί.

 

Το Παράδειγμα είναι απλό: ΈΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΠΛΕ ΚΤΙΡΙΑ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Εφόσον βρίσκεστε σε αυτήν την σελίδα του τμήματος διαφημίσεων του www.kwdikas.gr και kwdikas on the road

Αφιερώστε 3 λεπτά από τον χρόνο σας και διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω που αφορούν στην προβολή επιχείρησης

Γατσώρης Π. Κωνσταντίνος

Ιδιοκτήτης - Διαχειριστής

Νισύρου 4 Άγιος Δημήτριος Αττικής

17341 Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945 261 828

Mail Επικοινωνίας: info@kwdikas.gr

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ - Πολλή δυναμική, αποτελέσματα που μετριούνται και συνεχείς εξέλιξη - Στην νέα ιστοσελίδα μας Ο κώδικας δημιουργεί, φωτογραφίζει, προωθεί και επηρεάζει. Ένα ντόμινο δημιουργείται.

 

θέλω να διαφημίσω το μαγαζί μου, το ξενοδοχείο μου, το προϊον μου, αξίζει;

Εάν αξίζει τον κόπο και κρίνεις πως το μαγαζί που διαθέτεις μέσω της διαφήμισης θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πελάτες, να προσελκύσεις πελάτες ΚΑΝΤΟ, αν όχι, ξανασκέψου τα οφέλη της διαφήμισης.. Ίσως να σκεφτούμε μαζί κάποια προφορά που μπορείς να παρέχεις για το μαγαζί που διαθέτεις και να την προβάλλουμε σε καλές θεσεις κατάταξης στο ίντερνετ. Αξίζει, πραγματικά αξίζει γιατί είναι πολλά τα οφέλη. Υπάρχουν πάρα πολλοι τρόποι αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα στην δωρεάν διαφήμιση, διότι κανείς δεν θα ασχοληθεί πραγματικά και στο βάθος που χρειάζεται. Είναι πάρα πολλές οι ώρες

 

Θέλω να διαφημίσω το προϊόν μου, αξίζει τον κόπο και το κόστος;

- Εάν το προϊον που διαθέτεις θέλεις να το διαφημίσεις, τότε μπορείς να το κάνεις, υπάρχουν πολλοί και άμεσοι τρόποι. Για το κόστος τώρα όπως αναφέρθηκε, είναι στα πλαίσια της σημερινής  λογικής της αγοράς. Θεωρούμε πως το κόστος για κάθε διαφήμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο διαδίκτυο (ιντερνετ), θα πρέπει σύμφωνα με την δική μας λογική να προσαρμόζεται στην κατάσταση του επιχειρηματία και να συμφωνούμε και οι δύο πλευρές σε αυτό που θεωρείται λογικό για την κάθε παροχή, έτσι ώστε η διαφήμιση να είναι επιτυχημένη. Δεν υπάρχει τσάμπα - δωρεάν διαφήμιση, μην γελιέστε - Η μόνη διαφήμιση για εσας είναι η ιστοσελίδα σας, εφόσον διαθέτετε, πολλοί εκεί έξω ψάχνουν αυτό που παρέχετε. Καμια φορά Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε και να εξετάσετε διάφορους τρόπους διαφήμισης. Η ιστοσελίδα σας, εάν διαθέτετε μπορεί να προωθηθεί από εμάς. Εάν πάλι δεν διαθέτε ιστοσελίδα για να προβάλετε τα προϊόντα σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να προβληθούν διαφημιστικά τα προϊόντα σας. Το κόστος της διαφήμισης είναι κάτι πάρα πολύ σχετικό και αφορά, στον χρόνο, στην δυσκολία και στο εύρος. 

 

Το προϊον μου είναι εποχιακό και θα πρέπει να το διαφημίσω άμεσα, γίνεται;

-Τα πάντα γίνονται, μα πάντοτε απαιτούνται προϋποθέσεις, άμεσα, υπάρχουν έτοιμοι τρόποι για προβολή της επιχείρησής σας αρκεί να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Το προϊόν σας θα βρίσκεται online με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Θέλω να βγει η επιχείρησή μου στην 1η πρώτη σελίδα της google - Μπορώ να βγω στην πρώτη σελίδα της google;

Ναι μπορείς να βγεις και εμφανιστείς στην 1η σελίδα της google και όλων των μηχανών επιχείρησης. Η επιχείρησή σου είναι εφικτό να βγει στην πρώτη σελίδα της google. Οι εγγυήσεις για την πρώτη σελίδα της google είναι η επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση που δεν βγει η επιχείρησή σας στην πρώτη σελίδα, επιστρέφουμε στο ακέραιο τα χρήματά σας με σύμβαση - ιδιωτικό συμφωνητικό. Για να μας εμπιστευτείτε χρήσιμο είναι να σας δείξουμε αποτελέσματα δικά μας καθώς και αποτελέσματα από διαφημιζόμενους σε εμάς και στο διαφημιστικό τμήμα του kwdikas.gr - Οι επιχειρήσεις που διαφημίζουμε αφορούν, σε μία επιχείρηση ανά κατηγορία επαγγέλματος. Όταν διαφημιζόμαστε προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό. Δεν είναι δυνατόν να διαφημίζουμε δύο ίδιες επιχειρήσεις ή 5 και 10 της ιδίας κατηγορίας. Αυτή είναι η λογική μας.

 

  •  Η επικοινωνία σας μαζί μας και οι λεπτομέρειες που θα μας δώσετε για το προϊόν που θέλετε να διαφημίσετε, θα πρέπει να συζητηθούν για να κριθεί η δυσκολία σε σχέση με το τι ζητάτε (σε σχέση με τα αποτελέσματα), πάντοτε σε φιλικό κλίμα και με όλη την καλή διάθεση (που λέμε και ως λαός). Θα πρέπει όμως να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας για το τί είναι πραγματοποιήσιμο στην διαφήμιση ή στην διαφημιστική καμπάνια βάση των χρημάτων που επενδύετε προκειμένου να προβληθεί η επιχείρησή σας, το προϊόν σας ή οι υπηρεσίες σας.

 

Διαθέτω προσφορά για την επιχείρησή μου και το προϊόν μου και θέλω να το προωθήσω με στο ιντερνετ με χαμηλή τιμή,γινετε; Μπορώ να διαφημίσω την επιχείρησή μου που είναι εποχιακή γρήγορα εύκολα και φθηνά;

-Την χαμηλή τιμή για διαφήμιση των προϊόντων σας και των υπηρεσιών σας, σας την εγγυόμαστε, όπως και την ταχεία ανάρτηση της διαφήμισής σας, ενδεχομένως φωτογραφιών, βίντεο,Φίρμα,επωνυμία,στοιχεία,ατάκες και πολλά ακόμα, αρκεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις.

 

Θέλω να καταχωρήσω την επιχείρησή μου, πως μπορώ να καταχωρήσω την επιχείρησή μου; Πώς μπορώ να διαφημίσω την επιχείρησή μου φθηνά;

- Δημιουργείστε ένα δελτίο τύπου, μία σύντομη περιγραφή της επιχείρησης, της προσφοράς, του προϊόντος που θέλετε να διαφημίσουμε και θα δημοσιευτεί, άμεση διαφήμιση. Θα είμαστε σε επικοινωνία για να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτά που θα πρέπει ώστε να γίνει σωστή και στοχευμένη διαφήμιση του καταστήματός σας, της επιχείρησης, του ξενοδοχείου σας, των υπηρεσιών σας μέσω αυτής της περιγραφής.

 

Θέλω να διαφημιστώ σε ιντερνετικό περιοδικό, σε site, στο ιντερνετ,θέλω να με μάθουν από το ίντερνετ,θέλω να προσελκύσω πελάτες μέσω διαδικτύου - μέσω ίντερνετ, ποιες είναι οι τιμές, ποιό είναι το χαμηλό κόστος διαφήμισης το οποίο περιγράφετε;

- Εφόσον θέλετε να διαφημίσετε και μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα, το μαγαζί σας, την επιχείρησή σας, την προσφορά του καταστήματός σας, την προώθηση του προϊόντος σας, θα πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρουμε παραπάνω. Αυτό θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνομιλίας μας, για να κριθεί τον κατά πόσον μπορούμε να δεχτούμε την διαφήμισή που θέλετε, τί είναι αυτό που φαντάζεται και τί δίδουμε - παρέχουμε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τί ειναι αυτό που θέλετε να προωθήσετε με μία διαφήμιση. Έχουμε πλήρη αντίληψη του τί συμβαίνει σήμερα στην Χώρα μας και ο ένας θα πρέπει να βοηθήσει τον άλλον.

 

Μπορείτε να με βοηθήσετε με ιδέες, γιατί είμαι άσχετος με το ιντερνετ;

- Σαφώς και μπορούμε. Έχουμε έναν καινοτόμο τρόπο διαφήμισης. Θα αποκτήσετε χώρο δικό σας για προβολή των διαφημίσεών σας, εδώ, στην ιστοσελίδα μας, θα βλέπετε τί κάνουμε και θα μας καθοδηγείτε στην γραμμή του τί θέλετε για αυτό που διαφημίζετε. Ακόμα και "άσχετος" να είστε θα καταλάβετε με άρτιο τρόπο αυτό που προσφέρουμε και πώς αυτό πραγματοποιείται. Σημασία έχει να γίνει κατανοητό σε εσάς, αν δεν γίνει, δεν έχει νόημα για εμάς. Θα πρέπει να γίνετε σχετικός..θα γίνετε, όλα είναι απλά και κατανοητά.

 

Τί όφελος έχω από την διαφήμιση και τους τρόπους διαφήμισης;

- Τα οφέλη είναι πολλά, καθημερινή προβολή της διαφήμισής σας 24ωρη και συνεχόμενη, σίγουρη προβολή του προϊόντος σας ή της επιχείρησής σας από τα μέλη μας και τους επισκέπτες μας,προώθηση της στοχευμένης διαφήμισής σας και μέσω των e-mail που αποστέλουμε καθημερινά, εκατοντάδες, σίγουρη προβολή του προϊόντος σας και στις μηχανές αναζήτησης και στο facebook, στο youtube στο κανάλι μας, επίσης όλοι οι ενεργοί πελάτες της επιχείρησής μας. Το σημαντικότερο όμως είναι οι λέξεις κλειδιά ώστε να αποκτήσει η διαφήμισή σας δύναμη και παρουσία στο google. Να ξεκινήσει ο κόσμος που ενδιαφέρετε να σας βρίσκει και να έρχεται σε εσάς. 

 

 (που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, ενώ εφόσον το επιθυμείτε ή επιβάλλεται, προβάλλουμε επιχείρησης και στο εξωτερικό) με σκοπό την προβολή στις μηχανές αναζήτησης (Μιλάμε μόνον για την 1η σελίδα της google) καθώς επίσης διαφημίσεις στο youtube σε πολλά site, παράλληλα με πολλούς τρόπους και πρωτότυπες μεθόδους διαφήμισης.

 Οι διαφημίσεις που προβάλουμε δεν περιορίζονται, αντιθέτως, μεγαλώνουν, κυριολεκτικά, χρησιμοποιώντας τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διαφημιστικό τμήμα του κώδικα, διαφημίσεις σε έντυπα, περιοδικά, Ραδιόφωνα, Τηλεόραση και πολλα πολλα ακόμα. Διαφημίσεις με drones και πανό με λογότυπο της επιχείρησης σε δύο όψεις τυπωμένο. Θελεις να διαφημίσεις την επιχείρησή που διαθέτεις σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας? Ή του εξωτερικού.

Πάρα πολλοί τρόποι διαφημιστικοί και ιδέες που δημιουργούνται, γίνονται ευρηματικές, κατόπιν συνεννόησης με εσάς. 

Εκτός από την εγγύηση που διδουμε για προβολή, στην πρώτη σελίδα της google, την ερώτηση, ποια διαφημιστική εταιρεία να επιλέξω ώστε να διαφημίσω την επιχείρηση μου? 

Η απάντηση δίδεται ως εξής: Αυτήν που πρόσφερει τα περισσότερα δυνατά, με μετρήσιμα αποτελέσματα, δηλαδή να αποδεικνύει με λογισμικό, οτι πράγματι μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα προς το site σας. Καλό είναι να σας αποδείξει επίσης η διαφημιστική εταιρεία που αναλαμβάνει την διαφήμιση της επιχείρησής σας τα δικά της αποτελέσματα στο google. Να σας εξηγήσει που στοχεύει, σε ποιες λέξεις κλειδιά και τι έχει καταφέρει. Εφόσον μας βρήκατε στο google και εμάς καθώς και άλλες διαφημιστικές εταιρείες, σημαίνει ότι καλά προχωράμε. Η προβολή και η διαφήμιση μίας επιχείρησης, εχτος από γνώση θέλει και μεράκι, θέλει αγάπη και πείσμα.

Διαφημιστική εταιρεία για προώθηση επιχειρήσεων. Διαφημιστική εταιρεία για βιβλιοπωλεία για γραφεία για κάθε επιχείρηση. Διαφημιστική για μαγαζί με ρούχα ή site με ρούχα. Για μαγαζιά καθως και για οποιοδηποτε site, η διαφημιστική κώδικας στην διάθεσή σας. Οποιοδήποτε eshop με αξεσουαρ, κοσμηματα φθηνά ή ακριβά, ξενοδοχεία και εστιατόρια, αναλαμβανουμε την διαφήμιση γραφειου μεσιτικου, λογιστικου, δικηγορικού, οποιασδήποτε Ελληνικής επιχείρησης τις υπηρεσίες. Αρκεί να ειναι Ελληνική.

 

Πείτε μας τι επιθυμείτε να διαφημισετε.

Επικοινωνήστε μαζι μας στο 6945261828 ή μέσω mail στο info@kwdikas.gr για επικοινωνία με την διαφημιστική εταιρεία κώδικας. - και μεσω της σύντομης φόρμας επικοινωνιας με την διαφημιστική,πατώντας εδω.

 

Με Εκτίμηση

Γατσωρης Κωνσταντίνος

Ιδρυτής - Διαχειριστής

Προώθηση και διαφήμιση εταιρειών, επιχειρήσεων Ελληνικών.

Τα γραφεία μας στην Νισύρου 4 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, Αθήνα

17341 Αθηνα

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ!!! ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ-ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

 ********************************************************************************************************************************************************************************************

Είμαστε υπέρ της επιθετικής διαφήμισης ανάλογα με την περίσταση και εφόσον το απαιτεί η ενδεχόμενη κατάσταση. Οι μέθοδοι και οι τρόποι διαφήμισης πρέπει να προσαρμόζονται κάθε φορά, να εξετάζονται τα αποτελέσματα και να διαφοροποιούνται όταν αυτό απαιτείται. Όταν δηλαδή η πορεία της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης (google) μας το επιβάλλει, ανάλογα με την κατάταξη.

 **********************************************************************

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ΕΔΩ

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ 'ΣΚΑΛΙΑ' ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ Η GOOGLE...

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Δύο Λόγια Για Τον Ιστότοπό μας..

 

1.     To πρώτο Νομικό site για Δικηγόρους, για συμβολαιογράφους, λογιστές, φοροτέχνες, επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, ασφαλιστές, πάσης φύσεως εταιρίες και Απλούς Πολίτες

2.     Τεράστια συλλογή από πάσης φύσεως υποδείγματα.

3.     Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε όλα τα θέματα.

4.     Σε κάθε πρόβλημά σας είμαστε δίπλα σας με έναν Εκπρόσωπό μας, ή τηλεφωνόντας μας ή αποστέλλοντάς μας mail στο ΕΔΩ

5.     Πλήρης υποστήριξη δίνοντάς σας πρόσβαση σε 40 Ηλεκτρονικά Περιοδικά και σε επιμέρους καρτέλες με θέματα Εργατικά Ασφαλιστικά και φορολογικά.

6.     Με θέματα Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου. Επίσης θέματα Αστικού Δικαίου, Αναγκαστικής Εκτελέσεως, Πολεοδομικών-Χωροταξικών καθώς και θέματα Συγκοινωνιακού Δικαίου και Ιδιωτικής Ασφαλίσεως.

7.     Μετράμε 300 Δικαστηριακές Αποφάσεις το Μήνα εκ των οποίων οι 150 περιέχουν Κωδικοποιημένη Νομοθεσία σχετική με κάθε απόφαση που διαβάζετε.

8.     Αντικειμενικές αξίες Όλων Των Περιοχών της Ελλάδος

9.     Επίσης Προγράμματα υπολογισμού, ειδησεογραφία στην καρτέλα Η εφημερίδα το Σαββατοκύριακο, Πρωτοσέλιδα Πολιτικών και Οικονομικών Εφημερίδων, Πίνακας με Χρηματιστήριο live και υπολογισμούς, ο Καιρός Σήμερα, Οι Θερμοκρασίες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

10.    Βελτιωνόμαστε συνεχώς και μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι.

11.    Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6945261828  Υπεύθυνος Πωλήσεων και Επικοινωνίας Γατσώρης Κων/νος.                                   

                                                                                Καθημερινή Ενημέρωση

          Με εκτίμηση

    ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΑΤΣΩΡΗΣ

Ο διαχειριστής - Δημιουργός

 

 

www.kwdikas.gr

Όμιλος Ηλεκτρονικών Νομικών Περιοδικών Και Υποδειγμάτων δικογράφων

Διαφημιστείτε στον Νο1 Νομικό και Επιστημονικό Ιστότοπό μας - Στο διαφημιστικό τμήμα μας

Στην

Χαμηλότερη τιμή της αγοράς

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία του Google analytics αλλά και του Google statistics στην διάθεσή σας – Τα στοιχεία αυτά πρέπει να παρουσιάζονται από οποιονδήποτε προσφέρει ή ζητάει διαφήμιση και αποτελούν και το μόνον αποδεικτικό μέσο με το οποίο σας εγγυάται κάποιος την σίγουρη και βέβαιη προβολή σας για συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που θα δουν την Επιχείρηση ή τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥ –  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ – ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαφημίστε το ξενοδοχείο σας και τις προσφορές που δίδονται για τριήμερα αποδράσεων σε ένα, δύο ή και περισσότερα άτομα, διαφημίστε τις παροχές του ξενοδοχείου σας. Οποιαδήποτε παροχή για την διαφήμιση του ξενοδοχείου ή της ξενοδοχειακής μονάδας που διαθέτετε, την περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας καθώς και τα αξιοθέατα ή όποια δυνατότητα δίδει η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας. Διαφημίστε το με φωτογραφίες και περιγράψτε την σχετική τοποθεσία και τι προσφέρει αυτή.

 

ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟκον Γατσώρη Κων/νο 6932 666 746

 

Σας δίδουμε χώρο στο site(σαιτ) μας για να ανεβάσετε τις προσφορές σας, καθώς και φωτογραφίες με τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενδεχομένως το εστιατόριο του ξενοδοχείου και οποιαδήποτε άλλη παροχή. Περιγράψτε ή ζητήστε μας να παρουσιάσουμε το μέρος στο οποίο βρίσκεται η επιχείρησή σας, η ξενοδοχειακή μονάδα ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Περιγράψτε τις στιγμές απόδρασης και τις στιγμές χαλάρωσης. Αφήστε μας να δείξουμε στον επισκέπτη μέσω βίντεο ή φωτογραφίας τα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί στην περιοχή σας. Ας διαφημίσουμε μαζί την ευρύτερη περιοχή καθώς και επιχειρήσεις με τις οποίες ενδεχομένως συνεργάζεστε.

 

Διαθέτετε Ξενοδοχείο ή ξενοδοχειακή μονάδα και θέλετε να τα διαφημίσετε; Πραγματοποιήστε την διαφήμιση που θέλετε και πείτε μας πώς την φαντάζεστε. Είτε διαθέτετε siteδικό σας είτε όχι, η παραπάνω προβολή μέσω της διαφήμισης στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς, σίγουρα θα βοηθήσει την επιχείρησή σας, όπως και όλες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διαφημιστούν. Προσελκύστε κόσμο, προσελκύστε πελάτες, δώστε προσφορές και αφήστε εμάς να γίνουμε διαμεσολαβητές στην προσπάθεια σας.

 

Ελάτε και Εσείς στην Οικογένειά μας - Στον Όμιλο Επιχειρήσεων και Εκδόσεων -  www.kwdikas.gr

 

Διερωτηθείτε, εφόσον ενδιαφέρεστε να διαφημίσετε το ξενοδοχείο ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτετε, πόσο καλό θα μπορούσε να σας κάνει μία διαφημιστική προβολή στο siteμας σε πολύ χαμηλό κοστολόγιο. Τα μέλη μας – συνδρομητές μας 4.100 σε αριθμό μέχρι και αυτήν την στιγμή. Η επιχείρησή μας αναπτύσσεται ταχύτατα. Σίγουρη προβολή ως προς τον αριθμό των συνδρομητών μας που αναφέρουμε παραπάνω.

 

Σαφώς καθημερινά έχουμε αρκετούς νέους επισκέπτες καθώς και καινούργια μέλη στον Νομικό και Επιστημονικό Ιστότοπό μας. Επισκέπτες - Ο ιστότοπός μας μεταφράζεται σε 10 (Δέκα) ξένες γλώσσες.  Ελάτε λοιπόν σε εμάς, κερδίστε τον δικό σας διαφημιστικό χώρο στο ιντερνετ εντός του σαϊτ μας, και να είστε σίγουροι για την αύξηση των εσόδων σας, αφού με μαθηματική ακρίβεια ολοένα και περισσότεροι, τόσο από τα μέλη μας, όσο και από τους καθημερινούς μας επισκέπτες, από την Ελλάδα, την Κύπρο, θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα ενδιαφερθούν για τις υπηρεσίες σας – παροχές σας.

 

Ήδη ενδιαφέρονται για τις παροχές σας… Ήδη πολύς κόσμος, πολλοί άνθρωποι Θέλουν να κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, θέλουν να φύγουν ένα Σαββατοκύριακο, θέλουν και ψάχνουν το καλύτερο και ποιοτικότερο γι’ αυτούς… Ας διευρύνουμε λοιπόν την εμβέλειά σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Διαφημίστε Το ξενοδοχείο σας, Την ξενοδοχειακή Μονάδα, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτετε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος

 

 

Διαφημιστείτε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράςwww.kwdikas.gr

Όμιλος Ηλεκτρονικών Νομικών Περιοδικών Και Υποδειγμάτων δικογράφων

Διαφημιστείτε στον Νο1 Νομικό και Επιστημονικό Ιστότοπό μας

Στην

Χαμηλότερη τιμή της αγοράς

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα στοιχεία του Googleanalytics αλλά και του Googlestatistics στην διάθεσή σας – Τα στοιχεία αυτά πρέπει να παρουσιάζονται από οποιονδήποτε προσφέρει ή ζητάει διαφήμιση και αποτελούν και το μόνο αποδεικτικό μέσο, με το οποίο σας εγγυάται κάποιος την σίγουρη και βέβαιη προβολή σας για συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που θα δουν την Επιχείρηση ή τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ – ΤΟ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ – ΚΑΘΩΣ ΚΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ

 

Διαφημίστε εδώ το κοσμηματοπωλείο σας, το online κατάστημα κοσμημάτων που διαθέτετε –Προβολή από τα 1.700 μέλη και συνδρομητές, καθώς και καθημερινούς επισκέπτες. Διαφημιστείτε είτε έχετε σελίδα στο internet, είτε δεν έχετε δημιουργήσει κάποια ιστοσελίδα για να προωθήσετε το προϊόν ή τα προϊόντα κοσμημάτων που διαθέτει η επιχείρησή σας. Σας δίδουμε χώρο για την Διαφήμισή σας και την καταχώρηση των προϊόντων και των κοσμημάτων που έχετε προς πώληση στο κατάστημα – χρυσοχοείο - κοσμηματοπωλείο που διαθέτετε και θέλετε να το προωθήσετε μέσω διαφήμισης.

 

ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Εμφανίζουμε την διαφήμισή σας σε όλες τις σελίδες του τμήματος διαφημίσεων που έχουμε αναπτύξει, καθώς και σε ολόκληρο το site μας

 

 

– Για ένα έτος

– Όλες τις ημέρες και ώρες του έτους

– Διαφήμιση στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς

 

Διαφημίστε το Κοσμήματά και τις μάρκες των κοσμημάτων του κοσμηματοπωλείου σας, τα βραχιόλια, τα δαχτυλίδια, τα μανικετόκουμπα. Διαφημίστε τα ανδρικά και τα γυναικεία κοσμήματα, διαφημίστε τα αξεσουάρ και τις προσφορές που διαθέτει το κατάστημά σας, τους σταυρούς, τα σκουλαρίκια, τα παιδικά κοσμήματα.

 

 

– Προώθηση μέσω διαφημιστικής καμπάνιας για κάθε είδους κόσμημα

 

Διαφήμιση κοσμημάτων για γάμους, βαφτίσια, δώρα

 

–Κοσμήματα για κάθε περίσταση: Μονόπετρα, βέρες, διάφορα γούρια και την collection που τρέχει.

–Τα υλικά των κοσμημάτων

 

 

Πολύτιμες  πέτρες και λίθοι, χρυσός, λευκόχρυσος, ατσάλι, ασήμι, επιχρυσωμένα κοσμήματα

 

-Θέλω να διαφημίσω το εργαστήριο χρυσοχοΐας που διαθέτω

-Θέλω να διαφημίσω το κοσμηματοπωλείο μου

-Θέλω να διαφημίσω την σελίδα κοσμημάτων που διαθέτω στο ιντερνέτ (internet)

-Θέλω να έχω το δικό μου Online κατάστημα με τα προϊόντα μου. Γι ' αυτό ακριβώς τον λόγο σας δίδουμε δική σας σελίδα, μέσα στις ιστοσελίδες μας, έτσι ώστε να προβάλλετε τα προϊόντα σας, τις τιμές των κοσμημάτων που διαθέτετε προς διαφήμιση και πώληση -  καθώς και τις φωτογραφίες των προϊόντων αυτών.

 

Διαφημιστείτε – Διαφημίστε το Κοσμηματοπωλείο σας στον μεγαλύτερο κατάλογο επιχειρήσεων που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς – Ο αριθμός των διαφημίσεων είναι συγκεκριμένος και η προσφορά μας για διαφήμιση θα ολοκληρωθεί μόλις συμπληρώσουμε τον κατάλογο και ορισθεί ο τρόπος προβολής των διαφημίσεων.

 

Διαφήμιση του καταστήματος σας στην Χαμηλότερη Τιμή Της Αγοράς

 

Διαφημιση Επιχειρησης - Προβολη Επιχειρησης - Διαφημιση στο ιντερνετ- Διαφημιση εταιριας - Διαφημιση υπηρεσιων - Διαφημιση Προιοντων -

Διαφημιση Εποχικου προιοντος - Διαφημιστικος Οδηγος Επιχειρησεων Κωδικας

Διαφημισε την επιχειρηση σου, τις υπηρεσιες σου, τα προιοντα του καταστηματος σου στο ιντερνετ.

Διαφημιση ιστοσελιδων στο ιντερνετ. Διαφημιση στο διαδικτυο της επιχειρησης σου χωρις περιορισμους, 

Ο Διαφημιστικος οδηγος επιχειρησεων κωδικας χρησιμοποιει καινοτομους τροπους προβολης επιχειρησεων,

απο το 1967 στον χωρο με περιοδικα και υπηρεσιες. Η διαφημιση επιχειρησης που θες, αφορα σε οποιαδηποτε

Ελληνικη Επιχειρηση. Μπες στον Μοναδικο Επαγγελματικο Οδηγο Επιχειρησεων Κωδικας και βγαλε τα σπασμενα.


Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ...


Το αφεντικο δεν τρελαθηκε...... Απλως ξερει..... γι'αυτο και προσφερει διαφημιση με χαμηλη τιμη-κοστος

 

Μην το πολυ σκέπτεστε  - 1.300 πελατες μας στην διαθεση σας

 

300 καθημερινοι μοναδικοι επισκεπτες (Ολα τα στοιχεια του google analytics στην διαθεση σας) 

  • Επιστρατευουμε ολα τα μεσα και τις δυνατοτητες προκειμενου να εχουμε το καλυτερο δυνατο - επιθυμητο αποτελεσμα. Αφηστε το διαφημιστικο Τμημα της Τραπεζας Νομικων και Λοιπων Πληροφοριων να ασχοληθει με την διαφημιση της επιχειρησης σας
  • Οργανωμενα, στοχευμενα, συγκεκριμενα, χωρις να προσαπθησουμε να ''φουσκωσουμε'' μυαλα και να δωσουμε φρουδες - ψευτικες ελπιδες. 


  • Τερμα στις γκριζες διαφημισεις και στα πολλα σκουπιδια που διαθετουν δυστυχως ολες οι μηχανες αναζητησης. Προσπαθουμε να ξεκαθαρισουμε το τοπιο. αυτο και θα κανουμε.
  • Αφηστε τους να ερθουν σε εσας - Χρησιμοποιηστε το διαδικτυο, την διαφημιση στο ιντερνεν του site σας ή του καταστήματός σας και δειτε τα αποτελεσματα. Ξεκινηστε με την απλη διαφημιση και εφοσον μεινετε ευχαριστημενοι προχωρηστε παρακατω. Εμεις θα ειμαστε διπλα σας
  • Η διαφημιση επιχειρησης στα μετρα σας με τον δικο σας και τον δικο μας τροπο. Μην θεωρησετε στιγμη πως θα εισαστε μονοι σας στην προωθηση της επιχειρησης σας, Διπλα σας εμπρακτα σε καθε βημα. Δεν προκειται για απλη συνηθισμενη καταχωρηση διαφημισης επιχειρησης, προκειται για απολυτα φιλικη διαφημιση προς τον ανθρωπο που αναζηταει τα προιοντα και τις προσφορες τις επιχειρησης σας στο διαδικτυο.


Ο Τροπος Διαφημισης εχει αλλαξει και ειμαστε εδω για να το επιβεβαιωσουμε. Οι τιμες μας και η παρουσια μας στον χωρο απο το 1967 διδει την απαραιτηση εγγυηση στις προσδοκιες σας, χωρις ποτε να σας ταξουμε κατι το οποιο δεν ειναι εφικτο στην διαφημιση.


  • Το google στα μετρα σας οπως και ολες οι αλλες μηχανες αναζητησης. Σιγουρη προβολη της επιχειρησης σας -
  • Βοηθηστε τους πελατες μας να βρουν αυτο που παρεχει η επιχειρηση σας.Διαλέξτε Από Κάτω Αναλυτικά Αυτό Που Σας Ενδιαφέρει


 ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

 

Διαφήμιση - Περι Διαφήμισης


Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαφήμιση

Προκειμένου να προστατευθείτε από τον καταιγισμό των διαφημιστικών μηνυμάτων και τις αθέμιτες συνέπειές τους, η πολιτεία έχει ορίσει κανόνες. Συγκεκριμένα η διαφήμιση ρυθμίζεται από το άρθρο 9 σε συνδυασμό με τα άρθρα 9δ και 9ε του  Ν. 2251/1994«Προστασία των καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Με αυτές τις διατάξεις επήλθε η προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2006/114/ΕΚ για την παραπλανητική και τη συγκριτική διαφήμιση.
Η νομοθεσία αυτή αποσκοπεί στο να επιτρέψει τον έλεγχο της παραπλανητικής διαφήμισης προς όφελος των καταναλωτών, των ανταγωνιστών και γενικά του κοινού. Πέραν τούτου, ορίζει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες είναι νόμιμη η συγκριτική διαφήμιση.
Με δυο λόγια:
-          παραπλανητική διαφήμιση είναι κάθε διαφήμιση που πραγματοποιείται από έναν επαγγελματία και σας παραπλανά ή ενδέχεται να σας παραπλανήσει έτσι ώστε, για παράδειγμα, να επηρεάσει την επιλογή σας μεταξύ των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που επιθυμείτε να αγοράσετε, και άρα για τους λόγους αυτούς, βλάπτει έναν ανταγωνιστή.
-          συγκριτική διαφήμιση είναι κάθε διαφήμιση που κατονομάζει ρητά ή υπονοεί έναν ανταγωνιστή ή τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από έναν ανταγωνιστή.


Για τον καθορισμό του παραπλανητικού χαρακτήρα μιας διαφήμισης λαμβάνονται υπόψη:
•        τα χαρακτηριστικά των αγαθών ή των υπηρεσιών•
•        η τιμή τους•
        οι όροι προμήθειας του αγαθού ή της παροχής υπηρεσιών•
        η ιδιότητα, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του διαφημιζομένου.


Είναι επίσης απαραίτητη η θέσπιση κριτηρίων ώστε να προσδιορισθεί εάν μια συγκριτική διαφήμιση είναι νόμιμη ή όχι.
Η συγκριτική διαφήμιση επιτρέπεται εφόσον πληροί τις εξής προϋποθέσεις:
        δεν είναι παραπλανητική•
        συγκρίνει αγαθά ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ίδιες ανάγκες ή έχουν τους ίδιους στόχους•
        συγκρίνει κατά τρόπο αντικειμενικό χαρακτηριστικά που είναι ουσιώδη, συναφή, επαληθεύσιμα και αντιπροσωπευτικά των εν λόγω αγαθών ή υπηρεσιών, στα οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η τιμή•
•        δεν δημιουργεί στην αγορά σύγχυση μεταξύ του διαφημιζόμενου και ενός ανταγωνιστή•
        δεν έχει ως συνέπεια τη δυσφήμιση ή την υποτίμηση των σημάτων, των εμπορικών επωνυμιών ή άλλων διακριτικών σημείων ενός ανταγωνιστή•
•        για προϊόντα με ονομασία προέλευσης, αφορά προϊόντα με την ίδια ονομασία προέλευσης•
•        δεν επωφελείται αθέμιτα από τη φήμη σήματος ή άλλων διακριτικών σημείων ενός ανταγωνιστή•
•        δεν παρουσιάζει ένα αγαθό ή μια υπηρεσία ως απομίμηση ή αντίγραφο αγαθού ή υπηρεσίας που φέρουν σήμα κατατεθέν ή εμπορική επωνυμία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μια διαφήμιση μπορεί να θεωρηθεί παραπλανητική τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από άποψη παρουσίασης του μηνύματος. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα όταν λαμβάνετε ένα διαφημιστικό έντυπο του οποίου η γενική παρουσίαση σας αφήνει να πιστεύετε ότι κερδίσατε ένα ποσό ή ένα δώρο, ενώ στην ουσία δεν κερδίσατε τίποτα.
Όταν διαπιστωθεί ότι μία διαφήμιση είναι παραπλανητική μπορεί όποιος έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει δικαστική προστασία. Παράλληλα, έννομη προστασία, συλλογική, ζητά κάθε ένωση καταναλωτών για λογαριασμό των μελών της.
Αρμόδια αρχή για τη διαφήμιση είναι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Όταν διαπιστωθεί παράβαση των πιο πάνω διατάξεων του Νόμου 2251/94 μπορεί να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο από Ευρώ 1.500 μέχρι Ευρώ 1.000.000, το οποίο σε περίπτωση υποτροπής διπλασιάζεται.

Στο θέμα της διαφήμισης σε τηλεόραση και ραδιόφωνο εμπλέκεται επίσης και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), που λειτουργεί ως ανεξάρτητη διοικητική αρχή.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι από την πλευρά των επιχειρήσεων έχουν θεσπιστεί κανόνες αυτοπεριορισμού και αυτοελέγχου των παραπλανητικών διαφημίσεων μετά από πρωτοβουλία των πιο κάτω φορέων:
Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ)
Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδας (ΣΔΕ)
Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ)
Αστροναυτών 19, 151 25 Μαρούσι
τηλ.: 210-6899.331-2,
E-mail: info@see.gr

Το τελευταίο ανέλαβε από τον Δεκέμβριο του 2003, την τήρηση του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας και τη λειτουργία του συστήματος αυτοδέσμευσης, που ιδρύθηκε με βάση τις διατάξεις του Νόμου 2863/2000 (άρθρο 9). Πρόκειται για μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει ιδρυθεί από την ΕΔΕΕ και τον ΣΔΕ, και σταδιακά στη μετοχική δομή του Συμβουλίου προστίθενται και όσα ΜΜΕ επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό, όπως προβλέπει ο νόμος. Στους σκοπούς της εταιρίας περιλαμβάνεται η διασφάλιση της τήρησης του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας, η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων για τη βελτίωση του Κώδικα, η σύσταση Επιτροπών για την εφαρμογή του και η συμμετοχή σε ενώσεις στο εξωτερικό για την προώθηση της αυτοδέσμευσης και την τήρηση της δεοντολογίας στην επικοινωνία.

Ο www.kwdikas.gr Είναι εδώ προκειμένου να στηρίξει κάθε μορφή διαφήμισης και να βοηθήσει όσο μπορεί μέσω αυτού του τρόπου, στο να σας δει ο κόσμος για το προϊον, την ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε,την επιχείρηση και οτιδήποτε άλλο θα φανεί χρήσιμο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.
Διαφημίστε την επιχείρησή σας στο μεγαλύτερο Επιστημονικό Ιστότοπο -

Μην Διστάσετε να μας ρωτήσετε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΦΘΗΝΑ,

ΦΘΗΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ

Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΦΘΗΝΑ

ΦΘΗΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - DIAFIMISH

DIAFIMISI

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ,ΦΘΗΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΘΗΝΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ,ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ,

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΦΘΗΝΑ,

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΟ SITE ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

διαφημιση και προώθηση σαιτ site στο ιντερνετ, ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ

ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ...