1. Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών Κώδικας - Επικοινωνία μαζί μας - Κόστος παροχών τράπεζας Νομικών & Λοιπών Πληροφοριών Κώδικας

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945261828 - κον Διονύση Δημόπουλο

 

Παρακαλούμε να συμπληρώνετε με προσοχή τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας γρήγορα και εύκολα.

Δίπλα σου από το 1967 - Εφοριακή Επιθεώρηση

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1ο πακέτο ετήσιας συνδρομής - Παροχές και κοστολόγιο:

Πλήρης κάλυψη όλων των δικαίων από 33 και πλέον διαδικτυακές εκδόσεις.
Πρόσβαση σε όλη την νομολογία καθώς και νομοθεσία από το 1990 έως και σήμερα.
250 υποδείγματα δικογράφων δωρεάν στο mail σας με την εγγραφή σας (χρηστικά και ενδιαφέροντα).
Πρόσβαση μέσω του τμήματος παροχής υπηρεσιών σε όλα τα υπόλοιπα 6.000 χιλιάδες (και πλέον) υποδείγματα δικογράφων.

Όλο το ανωτέρω πακέτο παροχών και πρόσβαση σε αυτές για 365 ημερολογιακές ημέρες, από την στιγμή που θα λάβετε τον κωδικό σας.

  

 

3ο Πακέτο - Ξεχωριστή υπηρεσία

Ανάγνωση δικογραφίας - Σύνταξη δικογράφου

Από τον έμπειρο κατ' αντικείμενο δικηγόρο στου οποίου την ύλη εμπίπτει το ζήτημά σας. Πλήρης ανάγνωση δικογραφίας και σύνταξη δικογράφου, με τα πραγματικά περιστατικά, για οποιοδήποτε ζήτημα, αφού το δίκτυο των συνεργαζόμενων δικηγόρων μας τα καλύπτει Πλήρως Όλα.
Το κοστολόγιο είναι ανάλογο της εργασίας - Θα πρέπει να μας αποστείλετε γραπτώς, το ζήτημά σας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας παραπάνω, είτε στο info@kwdikas.gr (εκεί μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία) και κατόπιν να σας ενημερώσουμε για το σχετικό κοστολόγιο. Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσουμε, τότε ξεκινάμε την σχετική επεξεργασία. Εννοείται ότι θα έχετε την αντίστοιχη επαφή που χρειάζεται με τον δικηγόρο που αναλαμβάνει κάθε φορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2ο Πακέτο Ετήσιας συνδρομής - Παροχές και Κοστολόγιο

Full Πακέτο:

Εύρεση οποιουδήποτε πακέτου νομολογίας και νομοθεσίας σας απασχολεί, προκειμένου να υπάρχει στοχευμένος τρόπος ενημέρωσης, με ταχύτητα και σαφήνεια.
Επίλυση κάθε απορίας. Κυριολεκτικά δίπλα σας ο νομικός σύμβουλός σας (Έμπειρος δικηγόρος μας ανάλογα με το αντικείμενο κάθε φορά). Συμβουλές και ανάληψη οποιουδήποτε ζητήματος χρήζει επίλυσης. Αφορά σε μία παροχή που ουσιαστικά, έχετε τον προσωπικό βοηθό σας, εκτός γραφείου σας, και επιλύει οποιοδήποτε ζήτημα επιθυμείτε.
Δώρο 250 υποδείγματα δικογράφων και πρόσβαση μέσω του τμήματος παροχής υπηρεσιών στα υπόλοιπα 6.000 χιλιάδες και πλέον.

Πρόκειται για την πιο καινοτόμα και γρήγορη παροχή νομικών υπηρεσιών με πλήρη εχεμύθεια, σε οποιοδήποτε ζήτημα και εάν εμπίπτει το ζήτημα που σας απασχολεί.

Όλο το ανωτέρω πακέτο, για 365 ημερολογιακές ημέρες.

 

 

 

4ο Πακέτο - Ξεχωριστή υπηρεσία

Ζητήστε μας οποιοδήποτε υπόδειγμα επιθυμείτε και αναλαμβάνουμε να σας το βρούμε.
Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά/τά σας είτε μέσω της φόρμα επικοινωνίας, αναγράφοντας τον αριθμό του πακέτου ''4'' εν προκειμένω. Είτε στο info@kwdikas.gr