ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ - ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ -ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΜΑΓΑΖΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ESHOP  - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΤΗΣ GOOGLE.

 

Μιλάμε πάντοτε για την 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης ιδίως της google. Η επιχείρησή σας θα βγει στην πρώτη σελίδα της google και εγγυόμαστε με έγγραφη συμφωνία γι αυτό. Η προβολή της επιχείρησής μου - μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Εμείς αναλαμβάνουμε την διαφήμιση, το σενάριο προώθησης της επιχείρησής μου.

Η Προωθητική διαφημιστική εταιρεία κώδικας, τμήμα της τράπεζας νομικών πληροφοριών και λοιπών υπηρεσιών σας διαφημίζει και σας δίδει ως βάση, το πελατολόγιό μας, το οποίο απαρτίζεται από 1.200 συνδρομητές στις υπηρεσίες μας και 400 περίπου μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα.

Όπως μας βρήκατε θα σας βρουν. Εμφάνιση σε απεριόριστο αριθμό των σελίδων εντός του διαφημιστικού μέρους του site.  Θέλω να εμφανιστεί η επιχείρηση μου στην πρώτη σελίδα της google. 

Ο κύριος στόχος της διαφημιστικής εταιρείας μας ειναι η στόχευση στην δημιουργία, στην ολοκλήρωση της επιθυμίας και της ιδέας του διαφημιζόμενου. Ειναι πλεον σαφες και προαπαιτούμενο καθε επιχείρηση να έχει επαγγελματική ολοκληρωμένη σελιδα στο διαδικτυο. Να παρουσιάζει τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ειναι ειλικρινης με το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Να τονίσουμε κατι σε αυτό το σημείο. Κανείς δεν θελει να πετάξει αδικα τα χρήματα του. Επισης, οποιος επενδύει, είναι σαφές ότι επενδύει για να λάβει. Δεν ειναι είδος τζόγου η διαφήμιση, ούτε οφείλεται η διαφημιστική προβολή σε τυχαίους παράγοντες. Ειναι επένδυση η διαφημιση. Οι εποχές που διαφημιστικές αρπαζανε χρήματα για αποτελέσματα που δεν ερχόντουσαν ποτέ, εχουν τελειώσει. Επίσης... εντυπωσιάζει το εξης: Η πρώτη σελίδα της google εμφανιζει 10 αποτελέσματα συνήθως. Δηλαδή, εγω υποσχομαι σε κάποιον, του το εγγυώμαι, οτι θα τον εχω στην πρώτη σελιδα της google. Εαν λοιπόν καποιος διαφημίζει ξενοδοχεία και ερθουν 30 υποψήφιοι πελατες οι οποίοι θέλουν να προβαλουν το ξενοδοχείο τους. Εκει φίλοι μου τι γίνεται? Ποιος θα παρει ποια θεση, ποιος θα ειναι στην 3η σελιδα και ποιος στην πρωτη σελίδα της google?Με ποιο κριτήριο? Μήπως φτιάχνοντας αυτο που καναμε πρώτοι το 1967, διαφημιστικοι οδηγοί?Οδηγούς πολης ιντερνετικους ανά Δήμο,περιοχη ή περιφερεια?Έτσι γίνεται?Οχι δεν διαφημιζεσαι ετσι και δεν υποσχεσαι κατι, οταν ουτε καν λογικο δεν είναι αυτο που αναφέρεις.

 

Εμείς αυτό που επιθυμούμε και επιδιώκουμε στην διαφημιστική, ειναι ξεκάθαρα η Προβολή κάποιων επιχειρήσεων, από οποιονδήποτε κλάδο και αντικείμενο ενασχόλησης καθε επιχειρηματία. Προώθηση και διαφήμιση του eshop και του site σας. Διαφήμιση επιχειρήσεων από την διαφημιστική κώδικας.

Διαφημιστική προώθηση επιχείρησης, από την διαφημιστική εταιρεία ΚΩΔΙΚΑΣ.

 

Επικοινωνήστε μαζι μας στο 6945261828 κον Γατσωρη Κωνσταντίνο.

Μεσω mail στο info@kwdikas.gr 

Και μεσω της σύντομης φόρμας επικοινωνίας πατωντας εδω

Διαφημιστική Εταιρεία Κώδικας - Όταν το πιστέψεις, τότε το μπορείς.. Διαφήμιση Επιχειρησεων και προώθησης Ιστοσελίδων - υπηρεσιών - προϊόντων...
Διαφημιστική Εταιρεία Κώδικας - Όταν το πιστέψεις, τότε το μπορείς.. Διαφήμιση Επιχειρησεων και προώθησης Ιστοσελίδων - υπηρεσιών - προϊόντων...

Διαφήμιση Επιχειρησεων κωδικας

Προώθηση Επιχειρησεων


Προώθηση site στην πρώτη σελίδα της google.

Προώθηση και διαφήμιση εταιρείας στην πρώτη σελίδα της google,με εγγύηση, εγγράφως την επιστροφή του συνόλου του ποσού που μας δώσατε, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η προβολή της επιχείρησης σας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.

Δημιουργούμε με συναίσθημα, .. αγάπη...🇬🇷 Πάντα Ελληνικά...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες τις δημοσιεύσεις, που αφορουν σε eshop, ιστοσελιδες, καταστήματα και επιχειρήσεις στο απολυτο διαφημιστικο site-κωδικας on the road. Ολα πραγματοποιούνται με την συμμετοχή-συμβολή ολων μας. Ευχαριστούμε θερμά. Η "διαφημιστική μανία" συνεχίζετε και με ιπτάμενα μή επανδρωμένα αεροσκάφη - drones με διαφημιστικά πανό και το λογότυπο της επιχείρησής σας να απογειώνεται κυριολεκτικά.

 

Όπως ακριβώς μας βρήκατε εσείς (πλέον των 350 -έως 450- μοναδικοί καθημερινοί επισκέπτες) έτσι θα βρουν και την δική σας επιχείρηση μέσω της διαφήμισης - σκοπός μας είναι μία επιτυχημένη διαφήμιση του προϊόντος ή των υπηρεσιών σας καθώς και της επιχείρησής σας.

 

Στην διάθεσή σας το αποδεικτικό εργαλείο της google, το google analytics. Στηρίζουμε την Ελλάδα, Δημιουργούμε μαζι τον τροπο της Διαφήμισης και βοηθάμε κάθε Ελληνική διαφημιστική καμπάνια, κάθε Ελληνική προσπάθεια προώθησης επιχείρησης, προϊόντος και υπηρεσίας.

 

Η αποτελεσματική διαφήμιση, έρχεται και καθίσταται αποτελεσματική, όταν ο πελάτης σας μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας, από την επιχείρηση σας. Τότε το διαδίδει, το λέει, μιλάει για την επιχείρησή σας, οι πληροφορίες ''περπατάνε ταχύτατα''. Όταν αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε μια επιχείρηση φροντίζουμε γι' αυτό. Γνωρίζουμε λοιπόν πως για να πειστεί κάποιος να διαφημίσει την επιχείρησή του, σημασία έχει η αύξηση του κέρδους και των πωλήσεων- Εμείς αυτό το εγγυόμαστε από τα αποτελέσματα του google analytcis με εβδομαδιαία ανάλυση και πληροφόρησή σας. Ειναι το βασικο εργαλείο που μετράει την επισκεψιμότητα σε καθε ιστοτοπο.

  

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, λόγω της δικής μας επιχείρησης, που δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα απολύτως άλλο διαφημιστικό μέσο, παρά μόνο τεχνογνωσία και διαδίκτυο, για την διαφημιστική προβολή και προώθηση της επιχείρησής μας. Είχαμε το γραφείο μας και τίποτα παραπάνω - Μοιράσαμε φυλλάδια -Διαφήμιση προώθηση με φυλλάδια- , βγάλαμε έντυπα, προχωρήσαμε σε προωθήσεις μέσω mail όλων των υπηρεσιών μας προκειμένου να διαφημιστούμε, όμως καμία ανταπόκριση ως προς τον στόχο μας, Πολύ μικρη η ανταποκριση, ως προς την εξέλιξη της επιχείρησής μας.

Μία μερίδα του κοινού είναι σαφές ότι χρειάζεται τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας, τι παροχές σας, τις παροχες της επιχείρησης σας. Εάν μας δείξετε εμπιστοσύνη, θα δείτε αποτελέσματα, πάντοτε μετρήσιμα και αδιάψευστα από το google analytcis καθώς και άλλους μηχανισμούς που αποδεικνύουν την επισκεψιμότητα. Ο αριθμός που αναφέρουμε παραπάνω σε σχέση με την υψηλή επισκεψιμότητα του site μας καθώς και ο αριθμός των πελατών μας (1.200 στο σύνολο), αποδεικνύεται καθώς επίσης, εγγυόμαστε πως θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα προς την σελίδα σας. Όταν θα αναζητούν τις δικές σας υπηρεσίες, την δική σας επιχειρηση, θα σας βρίσκουν μπροστά τους, όπως αναζητήσατε και βρήκατε εσείς τις δικές μας υπηρεσίες, την δική μας επιχείρηση.

          

Η Διαφήμιση είναι επένδυση...

ΣΧΟΛΙΟ: Τί είναι για εμάς η διαφήμιση; Διαφημιστική επένδυση. Η διαφήμιση δεν είναι τίποτα λιγότερο και δεν υπολείπεται αλλά ούτε και υστερεί σε σχέση με το να έρθει κάποιος ενδιαφερόμενος στο κατάστημά σας ή να αναζητήσει την υπηρεσία σας, καθώς και τα προϊόντα σας. Όπως κάποιος θα περνούσε το κατώφλι του καταστήματός σας, έτσι και εδώ, η προβολή είναι μία επίσκεψη στο κατάστημά σας. Με την διαφορά οτι η διαφήμιση στο ίντερνετ επιτρέπει να ορίζεις εσυ την διαδρομή. Ειναι σαν να εχεις ενα κατάστημα, Καλό αξιολογο, με ενασωρο πράγματα και υπηρεσίες, αλλα σε κακο σημειο. Σκεψου τωρα, αυτο το καραατημα να μπορεις να στο μεταφέρεις για οσο θες σε οποιο σημειο του κοσμου θελεις, σε οποιο σημειο επιθυμείς, την στιγμη που το επιθυμείς. Εαν Για παράδειγμα 20 (είκοσι) άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω της διαφήμισης της επιχείρησης σας, στο κατάστημά σας, στο μαγαζί σας, στην επιχείρησή σας, έτσι και στο ίντερνετ. Η προβολή της διαφήμισης σας για τον αριθμό των 20 (είκοσι) ανθρώπων που χρησιμοποιήσαμε ως παράδειγμα, αποτελούν 20 επισκέπτες -  οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν "πρόσβαση" στα προϊόντα και τις παροχές σας.

 

Για εμάς αυτό που έχει νόημα και ουσία στην Διαφήμιση - Είναι το να την γνωστοποιήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Προϊόντα, τις Υπηρεσίες, Τις προσφορές που δίδει η επιχείρησή σας...Την καλύτερη δυνατή προβολή των παροχών σας στο ιντερνετ.

 

Θέλω να φτιάξω σελίδα στο ίντερνετ και να την διαφημίσω. Θέλω να διαφημίσω την σελίδα που έχω φτιάξει ήδη στο ιντερνετ. Τρόποι Διαφήμισης προϊόντων εποχικών στο μη. 

 

 

Διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας σε απεριόριστο αριθμό σελίδων. Σκοπός μας είναι να προβληθεί επιτυχημένα η διαφήμιση της επιχείρησής σας και όχι να περιορίσουμε τα αποτελέσματα της, αποσκοπώντας μόνον στο κέρδος - επομένως, απεριόριστες σελίδες στην διάθεσή σας

. Η δουλειά μας είναι σοβαρή και συγκεκριμένη. Η διαφήμιση επιχείρησης στο ίντερνετ αποσκοπεί σε πελάτες και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Διαφημιστική καμπάνια για προβολή στο ίντερνετ και θέσεις υψηλές στην google (μιλάμε πάντοτε για την 1η σελίδα). Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα προς το site σας και να ξεκινήσουμε με το να σας γνωρίσει ο κόσμος ή να σας μάθει ακόμα περισσότερος. Να πέφτει επάνω στην ιστοσελίδα σας ο κόσμος τον οποίο ενδιαφέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.

Έχουμε και την τεχνογνωσία και την εμπειρία και τους ανθρώπους για να το πετύχουμε. Στόχος όλων είναι η προβολή σας στο διαδίκτυο.


Διαφήμιση Επιχειρησεων Επιχείρησης με drones

Διαφημιστική εταιρεία για προώθηση και διαφήμιση σελίδας στο ιντερνετ

Διαφημιστική εταιρεία διαφήμισης Επιχείρησης

Πώς θα διαφημίσω την επιχείρησή μου, τρόποι διαφήμισης και έξυπνες ιδέες διαφήμισης - τρόποι διαφήμισης μαγαζιού ή καφετέριας, προώθηση και διαφήμιση προϊόντων - έξυπνες ιδέες από την διαφημιστική κώδικας για διαφήμιση του εστιατορίου σας και οποιασδήποτε επιχείρησής.

6+1 ΝΕΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Νέες Υπηρεσίες

ΝΕΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Δύσβατα Μονοπάτια Ιστορικό βιβλίο η ελληνική ιστορία της Ηπείρου
Δύσβατα Μονοπάτια

Νίκος Βέντζης συγγραφέας

Δύσβατα μονοπάτια - Ένα ιστορικό βιβλίο - Το οδοιπορικό του Νίκου Βέντζη - Προτείνουμε το ιστορικό βιβλίο Δύσβατα μονοπάτια - παραγγείλτε το

Φεβρουάριος 1983 νομος περί ενηλικίωσης
Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των υπαλλήλων που τίθενται σε
διαθεσιμότητα, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξής τους, τον τρόπο
μοριοδότησής τους και ρύθμιση ζητημάτων λειτουργίας του Τριμελούς
Συμβουλίου του άρθρου 5 παρ. 3 του ν.4024/2011 και των Τριμελών Ειδικών
Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
20130802_ypourgiki_apofasi_kinitikotita.
Adobe Acrobat Document 235.6 KB
PRchecker.info

         Kwdikas Search

Loading
το cd της Εφοριακής Επιθεώρησης,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΛΗ,ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΥΛΗ,ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣτΕ,ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  • ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ CD 4 (TEΣΑΡΡΩΝ ΕΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
  • ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006-2009 ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ
  • ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΑΥΤΩΝ
  • ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ (ΤΟΜΩΝ&ΤΕΥΧΩΝ)
  • ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΣ

 

 

YPODEIMGATA DIKOGRAFON ENHMEROMENA 2014 - DIKOGRAFA - YPODEIGMATA

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2014 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2014 - ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ (802 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ) ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2014 - ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ (802 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ) ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

 

εμπορικό δίκαι Νομοθεσία και Νομολογία Εμπορικού Δικαίου - Έκδοση Εμπορικού Δικαίου - Εκδόσεις Εμπορικού Δικαίου - Ηλεκτρονικές Εκδόσεις

 

 

 

ΤΟ 'ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ' ΜΑΣ, ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΕ ΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ. ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ.

ΙΔΡΥΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΤΣΩΡΗΣ

Εμπορικό δίκαιο,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΜΠΟΡΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΟ,ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΕΠΙΤΑΓΗ,ΕΚΔΟΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΚΔΟΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ,ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΝΙΚΑ,ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ,

 

 

ΤΡΙΤΟ, ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ'. ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΤΟΥ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΙΔΡΥΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΤΣΩΡΗΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ 2014 ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΡΗΤΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 

 

 

 

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ - ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ - ΖΗΜΙΕΣ - ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ - ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

 

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΤΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ Η ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΚΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1990 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΣ 2014

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΕΜΠΟΡΙΟ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΕΚΔΟΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ,ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΘΡΑ 1-286 ΑΚ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΘΡΑ 287 ΕΩΣ 946,ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΚΩΔΙΚΑΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Δικόγραφα - Υποδείγματα - δικογραφα - δικόγραφο - υπόδειγμα - εδώ υπόδειγμα - ψάχνω υπόδειγμα - θέλω υπόδειγμα - ΘΕΛΩ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ- ΠΑΡΑΔΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ