ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαφήμισε το δικηγορικό σου επάγγελμα, το δικηγορικό σου γραφείο, την δικηγορική σου εταιρεία αποτελεσματικά στο ίντερνετ. Διαφήμιση δικηγορικού γραφείου στο ίντερνετ. Διαφήμιση στις πρώτες 5 θέσεις της google και σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Διαφήμιση δικηγόρου

 

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kwdikas.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945 261 828 κον Δημόπουλο Διονύση

Ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ

To πρόγραμμα:

Καταχώρηση του δικηγορικού σας γραφείου στον κατάλογο της ιστοσελίδας Βρες Δικηγόρο και προβολή της σελίδας αυτής στις πρώτες θέσεις της Google και όλων των μηχανών αναζήτησης, όταν οι χρήστες του ίντερνετ αναζητούν δικηγόρο για οποιονδήποτε κλάδο δικαίου και νομικά ζητήματα.

Η σειρά εμφάνισής σας καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής σας και όχι βάσει άλλων κριτηρίων (π.χ. αλφαβητικά).

 

Κόστος:

- €35 συν ΦΠΑ για 6 μήνες 

ή €60 συν ΦΠΑ για 12 μήνες με δυνατότητα διακοπής ή ανανέωσης της συνδρομής ανά εξάμηνο ή έτος αντίστοιχα.

- Δυνατότητα διακεκριμένης προβολής πάνω από τις υπόλοιπες καταχωρήσεις σε πλαίσιο με ετήσιο κόστος €280 συν ΦΠΑ.

 

Τρόπος προβολής:

- Καταχωρείστε στον κατάλογο δικηγορικών γραφείων στην πλατφόρμα καταχώρησης της σελίδας Βρες Δικηγόρο

- Αποκτάτε τη δική σας σελίδα στον ιστότοπό μας, η οποία συνδέεται με την καταχώρησή σας μέσω συνδέσμου, και προσθέτετε υλικό σχετικά με το γραφείο σας, όπως κείμενα, φωτογραφίες, χάρτη, βίντεο, σχετικές πληροφορίες, σχόλια, άρθρα κλπ, καθώς και το σύνδεσμο της ιστοσελίδας που ήδη διαθέτετε.

- Εάν επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιηθεί πεδίο αξιολόγησης από τους πελάτες σας στην ιστοσελίδα σας που διατηρείτε σε εμάς.

- Μας υποδεικνύετε σε ποιον κλάδο ή κλάδους δικαίου και σε ποια νομικά θέματα επιθυμείτε να προβληθείτε για να προσαρμόσουμε αναλόγως το seo της ιστοσελίδας που έχετε στην υπηρεσία Βρες Δικηγόρο.

 

Επιπλέον παροχές:

- Δωρεάν μετάφραση της ιστοσελίδας σας στον ιστότοπό μας στα αγγλικά.

- Δωρεάν καταχώρηση του γραφείου σας στον κατάλογο της διαφημιστικής μας εταιρείας Kwdikas on the Road (www.diafimisi-kwdikas.gr) και στο Διαδικτυακό Κέντρο Εκμάθησης Αγγλικής Νομικής Ορολογίας - Greek Law in English (www.glielegal.com).

 

Τρόποι πληρωμής:

- Κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, στον κάτωθι λογαριασμό:   

- Με μετρητά στον πωλητή που κινείται εντός Αττικής με τιμολόγιο ή απόδειξη, στο γραφείο σας ή στον χώρο που θα συμφωνηθεί.

 

 

Είμαστε από το 1967 στην αγορά με την Εφοριακή Επιθεώρηση. Δημιουργήσαμε την ΤΝΠ Κώδικας το 2012 και τη διαφημιστική εταιρεία Kwdikas on the Road το 2018.

Η επισκεψιμότητά μας στην ΤΝΠ Κώδικας ξεπερνάει τους 450 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως και οι κρούσεις για εύρεση δικηγόρου σε διάφορους κλάδους δικαίου αυξάνονται σταθερά εντός και εκτός Αττικής.

Σε αυτά τα πλαίσια αναδιαμορφώνουμε το μέρος των υπηρεσιών μας που αφορά την προβολή και προώθηση δικηγορικών γραφείων μέσω της νέας μας υπηρεσίας Βρες Δικηγόρο και αναζητάμε δικηγορικά γραφεία για να καταχωρηθούν στη σχετική ιστοσελίδα της ΤΝΠ, στα οποία θα μπορούν να αποτανθούν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

 

Εγγραφή

 

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Π. Γατσώρης

Όμιλος Επιχειρήσεων Κώδικας

Νισύρου 4

17341 Άγιος Δημήτριος

Αττική

 

w: www.kwdikas.gr

e: info@kwdikas.gr

 

t:  (+30) 215 50 50 368

c: (+30) 6945 261 828