ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Το περιοδικό του Δημοσιογράφου με νομολογία και νομοθεσία - Δημοσιογράφος - αρθρογράφος - Παράλληλη εργασία δημοσιογράφου αρθρογράφου. Σύμβαση εργασίας Δημοσιογράφου - Συντάκτης, εξωτερικός συντάκτης.

 

 

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΕΝΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗ,ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΗ – ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΆΦΟΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

 

Δείτε Επίσης Ζητήματα Προσβολής προσωπικότητας δια του τύπου τελουμένης - Χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης - Εξύβριση από Δημοσιογράφο ή συντάκτη με πρόθεση, υπαιτιότητα για το δημοσίευμα. Δημοσιογραφία

 

Τα Όρια της Δημοσιογραφίας σύμφωνα με τον νόμο - Μελετήστε όλες τις δικαστικές αποφάσεις για το επάγγελμα του Δημοσιογράφου, συντάκτη, εξωτερικού συντάκτη και εσωτερικού συντάκτη, ρεπόρτερ και σύμβαση εξαρτημένης καθώς και ανεξάρτητης εργασίας - Μηνιαίοι Μισθοί εργαζομένων Σε Εφημερίδα, Αθλητική Εφημερίδα, πολιτική εφημερίδα. Ανεξάρτητες υπηρεσίες Δημοσιογράφου ραδιοφωνικού σταθμού - Δημοσιογράφοι αθλητικών εκπομπών.

 

Προσβολή τιμής με ραδιοτηλεοπτικά μέσα - Σεβασμός της προσωπικότητας.

 

Βρείτε στο περιοδικο του δημοσιογράφου όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον δημοσιογράφο αρθρογραφο ρεπορτερ συντακτη, ότι πιο επίκαιρο ισχύει σύμφωνα με την νομοθεσία και τον κώδικα δεοντολογίας του δημοσιογράφου αρθρογράφου. Του δημοσιογράφου ανεξαρτήτων υπηρεσιών και του δημοσιογράφου που έχει υπογράψει σύμβαση εργασίας ή σύμβαση έργου για το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

 

Συμβάσεις Εργασίας Δημοσιογράφου και συντάκτη, επιδόματα δημοσιογράφων και επιδόματα αρθρογράφων και συντακτών σύμφωνα με την δικαστική νομολογία και την κωδικοποιημένη επίκαιρη ισχύουσα νομοθεσία που αφορά στο επάγγελμα του δημοσιογράφου. Ενασχόληση δημοσιογράφων σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες κανάλια ραδιοφωνα - Πλήρης ανάλυση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου Νομολογία Δικαστική και Νομοθεσία επικαιροποιημένη.


  • Εισάγετε τον κωδικό μέλους - συνδρομητού της Τραπεζας Νομικων και λοιπων πληροφοριων Κωδικας, πατώντας ΔΕΞΙΑ σας το κεφάλαιο που σας ενδιαφέρει.
  • Εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και αποκτήστε τον κωδικό σας για την τράπεζα νομικών πληροφοριών Κώδικας και λοιπών πληροφοριών.

 

Από το 1967 δίπλα σας και συνεχίζουμε...

Ευχαριστούμε Θερμά όλους σας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Με Εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γατσώρης

Δημιουργός - Διαχειριστής - Ιδιοκτήτης