Τέστ αίματος βίλχελμ Ράϊχ - βιόντα και βίλχελμ Ράιχ - Ο Βίλχελμ Ράϊχ ήταν ένας ψυχαναλυτής με μεγάλο έργο, μαθητής του Φρόϋντ. Μας μίλησε για την οργόνη και την θεραπευτική ιδιότητα αυτής της ενέργειας, με ποιο τρόπο αυτή η ενέργεια - ουσία οργνόνη μπορεί να σωρευτεί και ποιες είναι οι τρομερά καλές δράσεις της πάνω στον άνθρωπο. Οι άνθρωποι φοβούνται τον  ίδιο τους τον εαυτό - αυτό είπες ο μέγας Αυστριακός ψυχαναλυτής και όχι μόνον. Μίλησε για την ζωτική ενέργεια, ένα συστατικό το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει από την φύση, από το σύμπαν και από τον κόσμο. Εξάλλου είναι ξεκάθαρα όλα αυτά από την Χημεία. Μιλάει λοιπόν για την θεραπεία καθώς και την πρόληψη πολλών ασθενειών. Η ζωή δεν εξελίσσεται μόνη της. Ο Ράιχ έδωσε απαντήσεις ζωτικής σημασίας και μάλιστα, σήμερα στις μέρες μας αρχίζουν να εξετάζουν, να μελετούν και να αποδεικνύουν τις θεωρίες του. Που πλέον είναι αποδείξιμες πλήρως στο εργαστήριο. Η θεωρία του εγώ και του υπερεγώ, οι μηχανισμοί άμυνας καθώς και πληθώρα άλλων μελετών του, είναι μόνο κάποια μικρά κομμάτια από το όλο έργο του.

Σεξουαλικές διαταραχές και διαφωνία με τον Φρόυντ. Το σώμα και ο νους είναι ένα πράγμα, ενιαίο και το ένα επηρεάζει το άλλο. Ο Ράιχ εδραίωσε αυτήν την θεωρία. Συναισθηματική έκφραση αποτελούν τα πάντα και με αυτόν τον τρόπο γιατρεύονται τα πάντα. 

 

Ο Βίχλελμ Ράιχ ήταν ψυχαναλυτής - ψυχολόγος - ψυχίατρος καθώς φιλόσοφος και συγγραφέας και έχει επιδείξει πολύ έργο. Στην βιολογία έχει επίσης παίξει καθοριστικό ρόλο το έργο του Βίλχελμ Ράιχ ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σημαντικές απόψεις καθώς και πολύ έργο. Συναισθήματα και εξωτερίκευση των συναισθημάτων. Δεν έχουμε μέχρι τώρα τον τρόπο να μπορούμε να εκφράζουμε όλα τα συναισθήματά μας λέει ο Βίλχελμ Ράιχ.

Ξαφνικά η οργόνη αρχίζει να ακτινοβολεί στα εργαστήρια μετά τα πειράματα του Ράϊχ, πράγμα το οποίο σημαίνει πως αφού αυτό πραγματοποιείται στο εργαστήριο, είναι βέβαιο πως συμβαίνει και στην ατμόσφαιρα. Είναι προφανές πως η οργόνη υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Η ουσία που έλειπε, η βιολογία, η χημεία. Όλα δένουν όταν ο ψυχαναλυτής Βίλχελμ Ράιχ βρίσκει την βάση, τον τρόπο, τους συσσώρευτές ενέργειας και εμφανίζει την οργόνη με βάση τα βιόντα.

 

Ο κος Ίώνας Κόντε - Κονδύλης επεξηγεί επαρκώς και μας δίδει να καταλάβουμε όλα αυτά για τα οποία μίλησε ο Βίλχελμ Ράιχ. 

Μέσα από την προσπάθειά του και την γνώση του, τις έρευνές του και τις συζητήσεις του καταφέρνει να μας πείσει για την οργόνη και για τους τρόπους που θα πραγματοποιηθεί η σώρευση αυτής της ενέργειας - 

 

Τα σεμινάρια τα οποία οργανώνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, οι αναρτήσεις του καθώς και οι εκπομπές του στα κανάλια μας καθοδηγούν προς την θεράπευση πολλών ασθενειών, με πλήρη έλεγχο του μυαλό ο κάθε άνθρωπος τα υπερνικάει όλα.